No kuulkaas pyöreät 40 vuotta! Tänään täytän. Aamulla töistä palattuani minua odotti ukon järjestämä jymy-yllätys: maitokärryt! Vähänkö hienot! Mies oli ne eilen salakuljettanut autotalliin, ja teeskenteli aamukolmelta nukkuvaa kun lähdin lehtiä jakamaan. Heti kun auton perävalot lakkasivat näkymästä ukko ponkaisi pystyyn ja siirsi kärryt ulkorappusten eteen sekä kiinnitti kärryihin kortin, johon tenavat olivat kirjoittaneet liikuttavia luonnehdintoja minusta. Itku silmässä lahjaani ihastelin. Voi että!

Posti on kuljettanut pitkin viikkoa kortteja ja lahjojakin - pieni kummitytär lähetti Naapurini Totoro -dvd:n ja sisko hassun t-paidan. Ja kortteja olen saanut yllättäviltä tahoilta, mm. soittokunnalta ja yhdeltä (tutulta) asiakkaalta, kortissa luki onnittelut "maailman parhaimmalle ja luotettavimmalle lehdenjakajalleni". Olen ihan otettu kaikista muistamisista, en edes tiennyt että minulla on niin paljon kavereita. 40-vuotisbileet muuten pidän parin viikon päästä, en tänään viitsinyt kun puoli maailmaa on lakkiaisjuhlissa.

Aamulla suunnattiin kirkkoon koko perhe, kun tenavilla oli päättäjäiset. Olipas pitkästi ohjelmaa! Ja todistuksetkin saatiin, upeasti pärjäsivät kaikki kolme. Esikoinen sai Lionsien stipendin englannin osaamisestaan, ja kyllä poika kieltämättä onkin tosi lahjakas enkussa, kymppejä ja kymppi plussia kiskonut kokeista koko talven.

Täällä on pizza uunissa ja rauha maassa, tytöt leikkivät huoneessaan ja pojat katsovat Star Wars -elokuvaa. Sisäistin muuten viimeinkin, että Anakin = Darth Vader, siitä tulee paha, kun sen äiti kuolee. Erittäin tarpeellinen tieto, kun asuu samassa taloudessa kolmen Tähtien sota -fanin kanssa. Wookie wonderland...

Nyt pitää mennä nykäisemään pizza pois paistumasta ja viemään roskia uusilla kärryillä! <3 Moiks!