...kirjoitti ekaluokkalainen paperilapulle pari viikkoa sitten. Tänä "luvtaina" en taida hommailla mitään ihmeempää, jos vaikka leipoisi satsin korvapuusteja ja raivailisi vähän paikkoja. Ulkona on ihanan syksyistä, pilvet enteilevät sadetta. Tykkään.

Viikko vilahti töitä tehdessä ja tenavia harrastuksiin kuskatessa. Maanantaina pidin ensimmäisen perinnepiirin ja mukavaa oli, porukka oli kivaa ja innostunutta. Toissailtana oli soittokunnan harjoitukset, soiteltiin tangoja ja jotain marsseja. Sain ihan hillittömän naurukohtauksen, kun runnottiin yhtä Sousan marssia läpi ja kesken kappaleen rumpali jotenkin sekosi laskuissa ja alkoi rummuttaa mitä sattui, kuulosti ihan humpalta. Nauroin vedet silmissä - no en kuitenkaan ilkeästi, muitakin tilanne nauratti ja rumpalia myös.

Kolmasluokkalainen on perustanut bändin. Osaa häthätää kolme sointua mutta harjoitusinto on kova, treenaavat torstaisin. Bändin nimi on punkhenkisesti Kokoliha. Olen jo pelkän nimen vuoksi fani, vaikka en ole vielä edes kuullut koko bändiä...

Käytin elämäni naisia, tahtoo sanoa viisivuotiasta ja ekaluokkalaista parturissa. Ovat taas niin siistejä ja söpöjä että oih! Viisivuotiaan sielukkaat viirusilmät pääsevät taas oikeuksiinsa, ja ekaluokkalainen näyttää myös oikein somalta ja näpsäkältä. 5v jaksoi olla parturissa tosi nätisti, otti mukaan värityskirjoja ja väritteli niitä vuoroaan odotellessaan, ekaluokkalainen puolestaan teki matikanläksyjä ja lisätehtäviä sillä aikaa kun pikkusiskon tukkapehkoa ruokottiin. Itse aion mennä parturiin ensi perjantaina, näytänkin sitten taas vaihteeksi ihan ihmiseltä.

Tässä tärkeimmät tältä erää, nyt latomaan astioita tiskikoneeseen. Luvtaita kaikille!