Terveisiä reissusta! Käväisin miehen kanssa pääkaupungissa - lapset tuupattiin ysivuotiaan kummeille ja kissasta huolehti maailman paras bestis, joten voitiin siis viettää kahdenkeskistä aikaa hyvällä omallatunnolla. Oli aivan mahtavan kivaa!! Oli myös erittäin jännittävää, sillä tapasin blogikamu Reinen. Oikein mukava oli tavata, suosittelenkin täten kaikille blogituttujen treffaamista, saatte jännitystä ja elämyksiä arkeenne!

Oikeastaan kaupunkilomani oli ihan täydellinen. Sisälsi hyvää seuraa, leppoisaa yhdessäoloa miehen kanssa, maittavaa sapuskaa ja ostoksiakin - poikkesin Unio Mysticassa kirjaostoksilla ja kotimatkalla piipahdettiin Ikeassa ostamassa tuliaisia ja enemmän tai vähemmän tarpeellista pikkusälää. Jee!

Parin päivän sisällä minulle on tapahtunut kasapäin kaikkea yllättävää. No ensinnäkin blogitreffit Reinen kanssa, sitten minulle soitettiin kansalaisopistolta ja tarjottiin syksyksi toistakin kurssia (eli nyt vedän sitten syyskuusta lähtien kahta perinnepiiriä), ja Ikean loppumattomiä käytäviä rämpiessäni sain tekstarin, jossa tiedusteltiin s-postiosoitettani, yksi lukioaikainen luokkalainen raapii luokkakokousporukkaa kasaan. Sinne! Aivan pakko päästä näkemään, miten ja mihin suuntaan väki on kahdessakymmenessä vuodessa muuttunut. En ollut lukioaikana järin suosittu - olin liian outo ja kummallinen ja liian köyhästä perheestä ja ylipäätään liian minä ollakseni joidenkin mieleen, minulle lähinnä naureskeltiin selän takana ja välillä ihan päin naamaakin. No oli joukossa toki hyviäkin tyyppejä, eli en minä kaikkien silmissä ihan täysi hylkiö ollut... No kuitenkin, haluan ehdottomasti mennä pätemään (millä? ideoita anyone?) sinne luokkakokoukseen, joka on... joskus. Päivystän tohkeissani sähköpostini vieressä.

Ja sitten otsikkoon. Huomenna menen esiintymään, ja sitä ennen saan parran. Paikallinen taidelaitos on järkännyt huomiseksi torille yhden taiteilijan, joka laittelee naisille partoja ja valokuvaa sitten näitä parralla varustettuja kauniimman sukupuolen edustajia. On tehnyt saman teoksen aiemmin Italiassa. Luin paikallislehdestä tästä tempauksesta, ja minuahan ei tunnetusti tarvitse kauaa houkutella osallistumaan tuollaisiin juttuihin. Aion olla aamulla ekana partajonossa! Toivottavasti se parta myös irtoaa siististi, päivällä on se soittokuntakeikka... toisaalta, tukka ponnarille ja pikkutakki päälle ja käyn ihan huilua soittavasta miehestä. Tosi lyhyestä miehestä!

Päätän älyttömän raporttini tähän ja menen sylittelemään kersoja ja silittelemään kissaa. Ja selaamaan päivän postin. Näkyillään!