Heräsin aamukolmelta karmeaan päänsärkyyn. Tein illalla virheen - katsoin jonkun ruotsalaisen vampyyrielokuvan, ja se jotenkin änkesi uniin, joten takana on harvinaisen huonosti nukuttu yö. Ihan kiinnostava elokuva kyllä, siinä vampyyrien (kahden siskoksen) elämää kuvattiin aika yksinäisenä, lohduttomana, pelottavana - yleensä vampyyreihin liitettävä jännittävyys ja seksikkyys oikein loisti poissaolollaan. Tai no, en nähnyt elokuvaa ihan alusta, ajauduin kanavalle vasta kun leffaa oli enää puolet jäljellä. Täytyy varmaan joskus katsoa alkuosakin, vaikka sitten yöunien kustannuksella... Olen muuten pienestä pitäen ollut kiinnostunut vampyyreista, ekat vampyyrijuttuni taisin lukea joskus ekaluokkalaisena veljen Yöjuttu-lehdestä. Vai olikohan sen lehden nimi Yöjuttu... jotain kauhutarinoita siinä kuitenkin oli. Voi kun saisikin käsiinsä niitä vanhoja lehtiä, ne ovat hienoja!

Aamulla viisivuotiaalle selvisi, että ollaan tänään menossa sikainfluenssarokotukseen. Jompikumpi keskimmäisistä sen taisi möläyttää... "Entä jos se lähtee karkuun ja se piikki jää roikkumaan sen käsivarteen", kolmasluokkalainen maalaili onnellisena, ja 5v:n alahuuli alkoi väpättää siihen malliin että katsoin parhaaksi tuupata kauhuskenaarioiden esittäjän koulutielle. Hyvin se varmasti menee, tämän sain vakuutettua tytöllekin, joka rauhoittui nopeasti. Aika ankea juttu kyllä tarjottavaksi aamiaispöydässä tuo tieto rokotuksesta... En kuitenkaan halunnut kertoa siitä aiemmin, tyttöparalla olisi vaan mennyt monta päivää hermoilemiseen.

Mitäs tänään vielä... illalla on syksyn viimeinen evakkotarinailta. Ja sitten on tietysti näitä normaaleja soittotunteja sun muuta. Jaa mutta kappas, jouluaattoon on tasan kuukausi! Mahtava juttu! Nyt kuitenkin blogikierroksen jälkeen pyykkejä ripustamaan, eli pitemmittä puheitta morjens vaan kaikille!