...tai sitten vähemmän kevyesti, just mussutin urakalla After Eightejä, lempisuklaitani. Joops... Hei, kiitokset kommenteista, Viljonkka ja Pirre, mukavaa että käytte kylässä! Pirre, jos kotiloita haluat nähdä, niin kannattaa marssia lähimpään lemmikkikauppaan kyselemään, monissa lemmikkiliikkeissä on etanaisia myytävänä. Agaatit ovat kyllä kivoja lemmikkejä, hiljaisia ja rauhallisia! :) Meidän ADHD-kolli voisi joskus ottaa niistä mallia. Järjetön koheltaja.

Tänään en ole saanut juuri muuta aikaiseksi kuin madottanut kissan ja liukastellut postilaatikolle hakemaan päivän postit. Laatikossa oli kutsu hammaslääkäriin, siis ekaluokkalaiselle, pääsee joulukuussa hammaslääkärin ronkittavaksi. "Millon mä pääsen?", nurkui viisivuotias kateellisena. On se hyvä että kersat eivät pelkää hammaslääkäriä - rokotuksia kyllä jännittävät kauheasti... eilen muuten tuli tieto, että 3-6 -vuotiaat rokotetaan sikatautia vastaan ensi tiistaina. Pitää siis mennä viisivuotiaan kanssa sinne neuvolaan piikkiä kärkkymään. Varmaan parasta ottaa eväät ja kiireetön asenne mukaan, voi olla tungosta.

Tänään ei ole ihmeempiä ohjelmassa. Kutosluokkalainen menee musiikinteoriaan ja pänttää illalla kokeisiin, minä taidan paikata housunpolvia ja parsia sukanpohjia ja jos vaikka saunan lämmittäis. Huomenna taas soittokunnan harjoituksiin. Ja töihin tietysti. Enää kaksi aamua töitä, sitten viikonloppuvapaa! Wuhuu!! Keskiviikkoa, kamut!