...eli istun kirjoittamassa tätä päälläni raidalliset pyjamanhousut ja miehen kulahtanut T-paita ja jalassa äidin vanhat tohvelit - vapaapäivä, ei tarvinnut repiä itseään pystyyn aamuyöllä. No, huomenna taas... Mutta mullepa osuukin tälle viikolle kolme vapaapäivää! Yksi tuurari lupasi jakaa piirini viikonloppuna, joten pääsen poikien kanssa käymään isän luona Etelä-Pohojammaalla! :)

Tenavat leikkivät ulkona. Tuulee urakalla, väistelevät lentäviä koivunsiemeniä ja puista putoavia lehtiä. Kellarisammakkokin näyttäytyi ja ryömi sitten koloonsa. Se on varmaan sammakon muodon ottanut kotihaltija... Hieno on.

Tytöt olivat eilen kaverillaan kylässä. Olivat kuulemma kylvettäneet ankkoja - siis ei mitään kumiankkoja vaan ihan oikeita. Molemmat tytöt myös tuoksahtivat mehevästi navetalta, kun kömpivät illalla autooni kaverin pihassa. Kaveri asuu maalaistalossa, ja se on tytöistä ihana paikka. No mikä ettei, kun pääsee seuraamaan lehmien, lampaiden, ankkojen ja hevosen elämää ihan läheltä. Ja se tyttöjen kaveri on tosi kiva!

Eilen kävin illalla lenkillä vanhimman pojan kanssa. Oli tosi hyvä (ja pitkä) kävelylenkki, juteltiin vaikka mistä - olikohan tämä nyt sitä laatuaikaa? Oikein hyvä juttutuokio meillä oli, antoisa.

Jaha, lapset tulivat sisälle. Pojat menivät heti rakentamaan jotain legoista, tytöt linnoittautuivat huoneeseensa. Lähden tästä tiskaamaan... leipoisikohan tänään kakun?