Ei tuo meikäläisen työ ole pelkkää lohdutonta raatamista, joskus saa nauraa vedet silmissä... Torstaiaamuna minä,  Mukava Työkaveri ja Ikävä Työkaveri osuttiin yhtäaikaa lastauslaiturille, kun lehtikuorman mukana meille tuli kirje. Avasin sen, siinä oli sikainfluenssaohjeita. Aloin messuta ääneen: "Sikainfluenssan oireita ovat korkea kuume..." - Ikävä Työkaveri havahtui nippujensa kimpusta: "Mitä?? Turpeat huulet?" Meitä alkoi Mukavan kanssa naurattaa välittömästi ihan kamalasti, mutta tilanteesta teki hankalan se, että Ikävä on erittäin helposti suuttuvaa sorttia, eikä näe tuollaisissa väärinkuulluissa jutuissa kerrassaan mitään hauskaa. Minä ja Mukava emme voineet edes katsoa toisiimme, luikimme vaan korvat luimussa autoillemme. Mukavan auto oli aika kaukana omastani, mutta kuulin sinne asti kuinka hän hekotti hillittömästi. Rakastan väärinkuultuja juttuja! Tuosta huulijutustakin riitti riemua koko päiväksi. Milloin te, arvoisat lukijani, olette törmänneet johonkin hauskaan väärinkäsitykseen? Kertokaa ihmeessä!

Minulla on viikonloppuvapaa! Ihanaa oli viime yönäkin kääntää kylkeä, kun ulkona satoi kaatamalla. Ja tänä aamuna jakajaparat ovat saaneet sateen lisäksi ristikseen myös puolitoista rullakollista mainosnippuja. Ensi yönkin saan vielä nukkua, sitten maanantaina töihin taas.

Eilen tuhlasin ne elokuussa löytämäni rahat, hain ne poliisilaitokselta reilu viikko sitten. Käytin ne elämäni ensimmäiseen kasvohoitoon. Oli kuulkaa joka sentin väärti - aivan ekstaattisen ihana kokemus. Tai no se mustapäiden tms nyppiminen oli kyllä kamalaa, mutta muuten... Makasin lämpimästi peiteltynä hämärässä huoneessa, korvanjuuressa soi hempeä musiikki, ulkona sade hakkasi ikkunaa, ja kosmetologi teki vaikka mitä kivoja juttuja kuten kasvonaamion ja kuorinnan ja parasta kaikesta: kasvohieronnan. Torkahtelin, tuntui tosi mukavalta. Jossain välissä havahduin maanneeni käsiteltävänä tunnin verran, kun lempeä instrumentaaliversio Marillionin Kayleighistä alkoi soida toisen kerran. Sitten olikin naama hoidettu. Leijailin ruokakaupan ja Alkon (valkoviinipullo viikonloppuvapaan kunniaksi) kautta kotiin. Pakko päästä uudestaan! Kosmetologille siis, ei niinkään sinne ruokakauppaan ja Alkoon...

Keskimmäisilläkin oli eilen kiva ilta. Menivät lukiolle 1.-3.-luokkalaisten diskoon, ja oli kuulemma niin mukavaa että! Ekaluokkalainen voitti limbokisan, sai palkinnoksi pussillisen irtokarkkeja. Heh!

Tänään yllättävän kiireinen lauantai tiedossa. Iltapäivällä kutosluokkalainen menee tyttökaverikaksosten luo kylään, kolmasluokkalainen kaverinsa synttäreille (menevät uimahalliin ja sen jälkeen hampparille, vau!), ekaluokkalainen partioon ja 5vuotias isänsä kanssa elokuviin katsomaan Viirua ja Pesosta. Minä en mene minnekään, istun kotosalla ja nyperrän kummilasten joulukalentereita. Se on hauskaa hommaa! Kalenterit pitää saada lähtemään ensi viikolla, että ehtivät ajoissa perille.

Mutta nyt kahville. Leppoisaa viikonloppua!