Kun ajelin aamulla töistä kotiin, radiossa soi Faith No Moren I´m easy - ihana ihana biisi <3 ! En ikinä koskaan milloinkaan kyllästy siihen. Toinen voimaa antava on Molokon Indigo, se videokin on aivan älyttömän hieno.

Eilinen ilta oli kiva. Koska ulkona satoi ja tuuli, mies laittoi tulet takkaan ja sitten lötkötettiin porukalla olkkarissa katsomassa High School Musical 2:ta. Ruoaksi väsäsin pekonipastaa - tosi terveellistä, tiedän, mutta se on niin herkkua kun ulkona on kamala sää. Outo selitys, mutta olen varma että on muitakin jotka kokkaavat "kelien mukaan" - jotkut murkinat sopivat sateisiin syysiltoihin, toiset helteisiin kesäpäiviin jne. Sekavaa horinaa, mutta ymmärsitte varmaan pointtini... niin ja leivoin ison kuivakakun, johon tuli rahkaa ja rutkasti tummaa kaakaojauhetta. Siskoni, hänen miehensä ja heidän tyttärentyttärensä tulevat tänään katsomaan meidän näytelmän ja poikkeavat kahvilla.

Tosiaan, tänään pitäisi esiintyä. Kohta hipsin aamukahville ja sen jälkeen pitää alkaa haalia esiintymisvermeitä kasaan. Toivottavasti ei sataisi (ainakaan kovin paljon), on niin kylmä koikkelehtia sateessa minihameessa ja verkkosukkiksissa.

Ja nyt kahville! Ai niin, nyt tuli todistettua että meidän perheellä on oikeasti lepakoita tapulissa. Illalla mentiin sen HSM2:n jälkeen pihalle kyttäämään lepakoita, ja kyllä me niitä nähtiinkin oikein urakalla. Ne lentelivät kahdeksikkoa ympärillämme ja nappasivat ilmasta hyönteisiä. On hienoa seistä pihanurmella, kun lepakot singahtelevat korvanjuuressa... Niin, se tapulijuttu - isoin poika sen ensimmäisenä huomasikin, että lepakot lentelivät sisään ja ulos meidän katonrajasta, niillä on varmaan välikatossa pesä. Heh! Me tykätään. Kyllä tänne yksi lepakkoyhdyskuntakin mahtuu...