Iloitsin liian aikaisin - eilen Corolla kurvasi pihaan karvanopat heiluen. Soitin siis aamulla terveyskeskukseen ja pyysin lääkettä joka tappaa talossa ja puutarhassa. Toivottavasti saan apteekista sellaisen kuurin, että se listii kaikki oravaa pienemmät sisäloiset. Tänään siivousurakka jatkuu, ts. alkaa alusta. Olo on vähän lohduton, ei oikeasti millään jaksaisi mutta minkäs teet... Päätäkin särkee ja kurkkua kirvelee. En suostu sairastumaan nyt, sillä huomenna kyllä lähden sinne kaupunkiin hemmottelemaan itseäni! Tämä mielipuolinen siivousviikko pitää kyllä nollata shoppausterapialla. Nih!

Tokaluokkalainen yskiä louskuttaa ja on kuumeisen oloinen, elää omenamehulla ja leivänkannikoilla. On silti yllättävän hyväntuulinen, joten kai se tauti siitä pikku hiljaa hellittää. Kohta eskarilainen kotiutuu, ja kahden jälkeen vitosluokkalainen. Tenavilla on muuten kolme viikkoa koulua, ja sitten alkaa hiihtoloma.

Ja minulla alkoi tänään talviloma! Sweet Freedom!!! Kuusitoista aamua nukkumista, voisivatko asiat tämän paremmin olla? (Kyrsiintynyt ääni pään sisällä huomauttaa, että voisivat - ne helkkarin madot.)

Pois voihke ja valitus. Nyt raahaamaan patjoja ja petivaatteita pihalle, näkyillään.