No nyt on talossa yksi kappale pallittomia kollipoikia. Tuolla potilas nyt kuorsaa kuljetuskopassaan pyyhkeeseen käärittynä ja vähän väliä joku käy siinä vieressä säälittelemässä. Oli joutuisa operaatio, nips naps vaan ja homma oli paketissa alta viidentoista minuutin. Ja rokotuksenkin Pörrö sai, joten nyt kelpaa elellä. Ihan viime tingassa operaatio tehtiin, viime päivinä Pörröstä on tullut levoton, kovaääninen ja pissakin on alkanut haista ehdalta kissankuselta - hyvä kun leikattiin, muuten se olisi varmaan viimeistään viikonloppuna laittanut lapikasta toisen eteen ja koikkelehtinut kirkolle naisiin.

Aamulla puin viisivuotiaan kissapukuun (isosiskon mustat trikoot, isoveljen musta aluspaita, joku karvaviritys hakaneulalla kiinni paidanhelmaan ja korvilla varustettu panta päähän), ja mies vei tytön kerhon vappunaamiaisiin. Ovella tuli tyttöä hakiessa vastaan perhosia, nallepuheja ja hiiriä, eli monenlaisia metsänelämiä oli tänään liikkeellä. Oli kuulemma ollut kivaa. Tyttö oli kyllä syötävän söpö niissä kissankorvissaan (myös omasta mielestään), toivottavasti alkaa isompana harrastaa cosplayta. Ja toivottavasti tekee pukunsa itse, meikäläisellä ei luovuus riitä moiseen...

Eilen meidän rannassa tallusteli kurki. Oli aika hieno näky, kun nousi siivilleen ja lentää lekutteli tiehensä. Komea lintu.

Onpas se vappu jo lähellä! Huomenna on koululaisilla ja eskarilaisella jonkin sortin naamiaiset. Eskarilainen pukeutuu kissaksi (taas on kissankorvapannalla käyttöä!), tokaluokkalainen avaruusolioksi ja vitosluokkalainen kaiketi vampyyrintappajaksi.

Nyt menen katsomaan potilasta. Palailen.