Oli taas niin tyypillisen karmea lauantaiaamu töissä, että ei paremmasta väliä. Työ sujui tahmeasti, ja älyttömät, joskaan eivät mitkään katastrofaaliset vastoinkäymiset seurasivat toistaan. Valmis olin vasta joskus ennen seitsemää, enkä viitsinyt enää mennä nukkumaan kun lapset kuitenkin kohta heräisivät... Laadin siis viikonlopun ruoka- ja kauppalistaa, ja kun porukka heräsi siirryin tänne yläkertaan koneelle. Nyt koko tenavalauma leikkii jotakin, mies nukkuu. Ja minua väsyttää, taidan ottaa päivällä tirsat.

Eilen minulle soitettiin kansalaisopistosta ja kysyttiin, haluaisinko ruveta vetämään täällä yhden kylän (itse asiassa saman kylän jossa asumme) perinnepiiriä - siis kyläkirjan kokoamista. No tietysti, olen yhden porukan kanssa kyläkirjan tehnytkin ja se oli mielenkiintoista, joskin vaativaa hommaa. Olen ollut tekemässä kaikkiaan kolmea kyläkirjaa, joista sen yhden toimitin itse. Toivottavasti kurssi toteutuu, rahoitus on vielä epävarma, ja voi olla että kokoontumiset aloitetaan vasta keväällä tai ensi vuoden syksyllä... oli miten oli, odotan innolla!

Eilen käytiin siellä markkinoilla, ja oli tietysti ihan kivaa. Ostettiin tietenkin lakua, ja lapset ostivat taskurahoillaan jotain pientä - hienoin hankinta taisi olla isomman tytön löytö, pörröinen ja valkoinen ja hyvin aidonnäköinen pehmolelurotta. Eilen lapset saivat myös kasan legoja ja muuta tavaraa yhdeltä kaveriltani, joka muuttaa - hänen lapsensa ovat jo kasvaneet ulos legoiästä, ja hänen miehensä kiikutti legot meille. Hienoja, joukossa mm. Harry Potter -legoja. Vähänkö täällä oli porukka tohkeissaan, ja on edelleenkin.

Ookkei, nyt voisi mennä kahvin- ja puuronkeittoon... Leppoisaa lauantaita kaikille!