...siis tasapaksua, tapahtumaköyhää, you name it. Tenavien kesäloma laahustaa eteenpäin tällä kertaa ankarassa tuulessa ja sateessa, ja täällä ei tapahdu mitään. Köyhä postaus luvassa, lähinnä kirjoitan ilmoittaakseni että olen hengissä.

Jep, eilen sain harvinaista omaa aikaa, kun tytöt menivät bestiksensä luo ja pojat kirkolle, nuorempi kävi leikkuuttamassa hevilettiään siistimmäksi. Katsoin Diagnoosi: murhaa ja söin jäätelöä kissa vieressäni ja olin hyvin tyytyväinen olooni ja elooni. Yksinoleminen silloin tällöin on ihanaa! Sitten ajaa hurautinkin hakemaan tyttöjä, hetken etsiskelyn jälkeen löytyivät navetasta - puuhailivat siellä vasikoiden seassa jotain eivätkä millään olisi lähteneet kotiin. Viimein sain houkuteltua lehmältä tymäkästi tuoksahtavat tytöt autoon kun lupasin, että bestis pääsee meille maanantaina. Siinä on sitten mukava tyttö! Tykkään.

Työaamu oli tänään ihan mahdoton: satoi ja tuuli rankasti, olin läpimärkä kun pääsin kotiin. Yääh! "Enää" kuusi aamua seuraavaan vapaaseen. Kesäloman tarpeessa!!

Huomenna täytän 39. Pienimuotoisen juhlan paikka! Minusta on kivaa olla tämän ikäinen. Mies suunnittelee jo nelikymppisiäni, hänestä on hauska järjestää häppeninkejä.

Jaha, kersat jonottavat koneelle... painun tästä aamukahville. Hyvää loppuviikkoa!