Terve, kaverit! Mitäs teille kuuluu? Tänne Myrskyn korvaan kuuluu vaikka mitä: jäniksenpoikasia ja arvontavoittoja ja koulukummeja ja iloisia perhetapahtumia... Kaikkea pientä kivaa.

Mistä alkaisin? Jos vaikka alkuun terveydentilapäivitystä: mies vei eilen sisäkorvansa töihin ja molemmat olivat pärjänneet ihan hyvin. Huimaus on siis vihdoin alkanut hellittää, jei! Oma kuntoni puolestaan ei ole kehuttava, se viimeviikkoinen yskäni sen kuin yltyi vain ja kävin lauantaina päivystyksessä ruikuttamassa päänsärkyä, kurkkukipua, sitä halavatun yskää ja sokerina pohjalla ihottumaa. Intialainen lääkäri selitti minulle sujuvalla suomella, että minulla on joku hengitystievirus ja määräsi yskänlääkettä ja siihen ihottumaan antihistamiinia... Olen nyt sitten Panadolille allerginen, olen kai syönyt sitä liikaa, kun viime viikolla aloitin aina päiväni särkylääkkeellä että jaksoin ravata rappusia töissä. Sairaslomaa sain kokonaista yhden päivän, eilisen siis, ja tänään taas laukkasin kerrostaloissa lehtinippuineni. Ja yskin. Kunnossa en ole edelleenkään, mutta kai tämä ajastaan ohi menee.

Harmittaa pirusti, että jouduin perumaan kaverin kyläilyn meille lauantaina. Oltiin ukon kanssa niin älyttömän kipeitä, että meistä ei olisi ollut kaverin perheelle minkäänlaista iloa. Hirmu kiva olisi ollut tavata, mutta minkäs teet. Ärh.

Iloisempia juttuja: lauantaina laapustin laatikolle hakemaan aamun Hesaria, ja palattuani pihaan huomasin pihanurmella jotain pientä ja karvaista. Jäniksenpoikanen! Siinä se istui maassa torkkuen ja minä tietysti säikähdin että tappajakollimme on ollut asialla, mutta ei - ihan kunnossa näytti pupu olevan, se vain lepäili siinä nurmella. Hain äkkiä kääpiökanin häkin yläosan pupun peitoksi, ettei kissa käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja että jänö saisi torkkua rauhassa. Jonkin ajan päästä se virkosikin ja alkoi loikkia pitkin häkkiä. Ihana! Pienet korvat ja hennot räpyläkäpälät ja sielukkaat silmät. Päästettiin jänis häkistä ja se jäi pyörimään siihen meidän ympärille, istuksi ekaluokkalaisen riemuksi hyvän tovin tytön yöpaidan helmassa, ja lähti sitten pomppimaan kohti metsänreunaa. Söpöä!

Viikonloppuna minulla oli ilo olla Inkataikan blogin 40 000. kävijä. Kiva juttu! Ja hauskaa kun kävit blogissani vierailulla, Inkataika, tervetuloa toistekin - mukava huomata myös, etten ole blogistanian ainoa Poliisikoira Rex -fanittaja. Alex Brandtner rulettaa!

Eilen siskontyttöni sai pienen tytön. Vau! Ihana juttu! Pääsisinpä pian katsomaan pientä. <3

Meidän ekaluokkalainen sai eilen koulukummin, tai tarkemmin sanottuna kaksi. Oli onnessaan, tietysti, koulukummit olivat vieneet tyttöä repparissa ja olleet muutenkin tosi kivoja. Kutosluokkalainen sai myös kummipojan, sen kivan ja kiltin pojan josta meidän ekaluokkalainen tykkää... Hauska sattuma.

Tästä viikosta tulee kiireinen, mutta hauskalla tavalla - kaikenlaista mielenkiintoista tiedossa. Kolmasluokkalaisella on kahdet kaverisynttärit, ekaluokkalaisella jalkapallotreenit ja sunnuntaina kouluunlähtevien siunaus. Minulla on yksi palaveri, ja perjantaina lähden viemään kutosluokkalaista kaupunkiin, pojalla on selkäkontrolli kirurgisella. Ja perjantai-iltana on soittokunnan satavuotiskaronkka, jihuu! Syödään ja juodaan, lupaavalta kuulostaa.

Nyt ottamaan yskänlääkettä. Tervettä tiistaita kaikille!