Viikko huitelee taas menemään sellaista vauhtia ettei tahdo perässä pysyä... Vielä on loppuviikolle ihan kiitettävästi ohjelmaa, huomenna lähden tyttöjen kanssa käymään isän luona ja palaan perjantaina, ja viikonloppuna on tokaluokkalaisen partiorientoja - lauantaina käyvät sytyttämässä kynttilät sankarihaudoille ja sunnuntaina on partion pikkujoulut. Itsenäisyyspäivänä mennään tuttavaperheen luo kylään.

Niin, se huominen reissuunlähtö on vielä vähän kiikun kaakun, sillä nelivuotias on kovin yskäinen, oli maanantai-iltana vähän kuumeinenkin. Ei päästetty häntä tänään kerhoon tartuttamaan toisia... Jos ei tuosta nyt illan aikana tokene, niin sitten Pohojammaan reissua täytyy siirtää. Kahtotaan ny.

Sain tässä inspiraation tehdä englantilaisen hedelmäkakun, sellaisen viskiversion, jonka annetaan muhia viikkotolkulla marinoitumassa. Idean sain Reinavaten blogista. Eilen siis mies pilkkoi kirsikoita ja aprikooseja ja laitettiin ne viskin sekaan lillumaan, tänään olisi tarkoitus jatkaa tätä jännittävää leipomisoperaatiota... Luulen että lopputulos vie kielen mennessään - ellei sitten jotain mene pahasti vikaan. :)

Nyt täytyy mennä tarkistamaan toipilaan vointi. Palaillaan!