Meidän eskarilainen on ihan mahdoton höpöttäjä, koko ajan äänessä. Juttelee siis taukoamatta kaikesta mahdollisesta - ei tosiaankaan mikään tuppisuu. Kotiväki välillä väsyy kuuntelemaan tytön selostusta, tänäänkin  tokaluokkalainen (tällä hetkellä kotona kovassa yskässä) yritti lukea rauhassa Aaveiden atlasta ja joutui lopulta sanomaan siskolleen: "Voisitko olla ees vähän aikaa hiljaa?". Tänään menen eskariin kuulemaan koulukypsyystestin tuloksia - toivottavasti tyttö oli osannut olla testin ajan hissukseen...

Jepjep. Tänään siis tokaluokkalainen potee, vitosluokkalainen lähti taksille jalkaansa ontuen (kaatui eilen lukion edessä ja löi polvensa) ja eskarilainen suksiaan retuuttaen - hiihtoa ohjelmassa nääs. Pörrö sai yöllä myyrän kiinni ihan täältä sisätiloista, ja oli asetellut sen siististi ruokakuppinsa viereen. Ihmettelinkin yöllä keittiöstä kuuluvaa kolinaa ja mellastusta, ajattelin kyllä kissan antavan kyytiä jollekin lelupallolle tms. Minulla oli muuten tänään vapaapäivä (autuutta!!), oli ihanaa nukkua.

Jooh... ihan kuin minulla olisi ollut jotain asiaakin, mutta ei se nyt kyllä tule mieleen. Laahustan siis aamukahville ja sitten päivän askareisiin. Torstaita everyone!