Tänään on Laurin päivä, eli meidän nuoremman pojan nimipäivä. Tuo otsikko on vanhan kansan sanontoja, ja jos joku ei tiedä mitä se tarkoittaa, niin selitys tulee tässä: Laurin päivänä linnut alkavat kokoontua parviin etelään lähtöä varten. Nih! Mutta mitäpä sanotte tästä päivänsankarin suosikkisanonnasta, eli olkaapa hyvät: "Lauri lehteen kusee"? Mikäli minulla olisi lukijoita, pistäisin pystyyn kisan, ja oikein vastanneiden joukosta arpoisin illalla voittajan... Tai what the heck, kommentoikaa vaan niin katsotaan kuka arvaa oikein! Vastausaikaa iltakahdeksaan asti. Hih!

Eilen kotiuduttiin, oli tosi mukava reissu. Kävin poikien kanssa Keskisellä, josta mukaan tarttui monenlaista pientä mukavaa. Ja isompi poika osti säästämillään rahoilla Lego Star Wars -aluksen, jonka sai tänä aamuna valmiiksi - teki sen kokoamisesta elokuvan, jossa legoukot "kokosivat" alusta. Siitä tuli hieno! Täytyy kysyä pojalta saako sen linkittää tänne - ja jos saa niin miten se tapahtuu. Miesväki saa luvan auttaa minua.

Perjantai-ilta oli hirmu kiva, istuin iltaa siskoni kanssa keittiönpöydän ääressä. Tyhjennettiin punaviinipullo ja syötiin ihanaa juustoa. Seuraavana aamuna pää oli kipeä, mutta vain vähän... Toistakin siskoa kävin tapaamassa hänen kotonaan, ihastelin vastaremontoitua keittiötä. Veljeä en tavannut, oli etelässä perheensä kanssa. Sisarukseni asuvat kaikki samalla paikkakunnalla, ja isä myös - äitikin asuisi, jos eläisi, hän kuoli neljä vuotta sitten. Minulla on hauska perhe, ja ikävöin sitä kovasti, olisi huippua asua samalla paikkakunnalla heidän kanssaan.

Ulkona on aika kiva ilma. Kävin äsken hakemassa lehden heittolaatikosta, oli jotenkin leppeä keli, vaikka aurinko ei paistakaan. Kohta lähdetään koko sakki retkelle saareen, täytyy tästä lähteä väsäämään eväitä... Mukavaa Laurinpäivän jatkoa, muistakaa osallistua arvontaan! :)