Huomenna palataan rytinällä arkeen. Pääsiäinen oli kuitenkin kiva - nukuin, saunoin, kahvitin vieraita, ulkoilin lasten ja kissan ja ukon kanssa, luin Nancy Thayeria ja Stephen Kingiä, katsoin Eragon-elokuvan, söin Mignoneita, tein intialaista ruokaa... ihan jees. Säät eivät suosineet, vaikka säätiedotukset muuta väittivät, viikonloppu oli tasaisen harmaa ja lämpötila neljässä-viidessä plusasteessa. Etelä-Suomessa kuulemma perhoset lepattelivat ja leskenlehdet puskivat keltaisia päitään ojanpohjilta, ja täällä saatiin olla tyytyväisiä kun ei lunta tullut. Tai hetkinen, tulihan sitä aika kerros lauantaiaamuna. Jepjep... No näin sentään joutsenen, se kierteli tuossa meidän järven yläpuolella ja häipyi sitten. Oli varmaan tiedustelija, joka etsi parvelleen sulaa lepäilypaikkaa.

Lapsillakin taisi olla ihan mukava pääsiäinen. Söivät paljon suklaata ja leikkivät ja pelailivat, tosin myös marisivat ja tappelivat ihan riittävästi. Oikeastaan on ihan hyvä, että huomenna palataan normaaliin päiväjärjestykseen...

Tänään syödään vielä pääsiäislounas - siis se meidän perheen perinteinen juhla-ateria, jonne jokainen saa toivoa suosikkejaan. Tarjolla on siis ainakin spagettia ja nakkeja, erilaisia salaatteja ja jälkkäriksi jäätelöä. Kohta alan tehdä tokaluokkalaisen kanssa pikkupizzoja, niitä juhlapöydässä tarjotaan tokaluokkalaisen toivomuksesta. Nyt siis blogikierrokselle ja sitten pizzantekoon. Morjens! :)