Meidän koululaiset meinaan. Taksi haki kolmikon postilaatikolta klo 8.15, ja palauttaa porukan samaan paikkaan joskus iltapäivällä. Nopeasti meni kymmenviikkoinen kesäloma. Pienimmäinen oli tietysti katkera, kun ei päässyt taksiin... Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä tulisi kiusaamista eikä muuta.

Vanhin poika kävi itse asiassa koulunalkamisesta niin kierroksilla, että löysin hänet aamulla kolmen maissa keittiönpöydän äärestä kokoamasta 1000 palan palapeliä. Komensin pojan takaisin nukkumaan ja lähdin töihin, ja kun palasin kotiin puoli kuuden maissa löysin hänet sohvalta nukkumasta... jaksoi kuitenkin herätä puoli kahdeksalta. Töissä oli taas kivaa, tyypillinen mainio maanantai - lehdet ajoissa, ihana ilma. Ihailin jälleen taivasta, lämpökeskuksen takaa nouseva aurinko laveerasi maiseman vaaleanpunaisella, ja kohta koko taivas hohti taas räikyvän oranssina. Nyt auringosta ei kyllä ole tietoakaan, sataa oikein kunnolla.

Ei sitten eilen lähdettykään saareen, koska säätiedot lupasivat epävakaista. Mentiin sen sijaan lähimetsään ja kerättiin porukalla mustikkapiirakkatarpeet ja löydettiin vielä ihan mahdoton vattupusikko, aivan älyttömästi vattuja. Ja taas nähtiin valtava sammakko. Mies ajoi nurmikkoa ja lapset hommailivat ulkona omiaan, joskus aina joku tuli hetkeksi auttelemaan minua marjojenkeruussa. Illemmalla haettiin vielä pizzat nimpparisankarin toivomuksesta. Onnistunut päivä.

Tästä viikosta tulee kiireinen. No siis koulu tietysti alkoi, ja lisäksi on fysioterapiaa, silmälääkäriä, näytelmäharjoitus, markkinat (metrilakua!!) ja kesän viimeinen näytelmäesitys. Eipä käy aika pitkäksi.

Arvatkaas muuten mitä. Sain blogivisan! Minä! Blogivisan! En siis mitään visailua, vaan sellaisen kultakortin, joita bloggaajat jakavat toisilleen. Minulle sen lahjoitti Kukkuluu, jonka blogia ahkerasti seurailen ja kovasti arvostan, hyvä kirjoittaja kun on. Kiitos oikein paljon, Kukkuluu, teit minut ihan hirveän iloiseksi! <3

Kohta tänne tulee kaveri parin lapsensa kanssa maanantaikahville, joten morjens, menen laittamaan kahvit tippumaan. Hyvää viikkoa kaikille, jotka blogiini vaivautuvat!