Joulu alkaa olla auttamatta ohitse - kuusi varisee nurkassa, jouluruoat on syöty yksi kerrallaan pois kaapista pyörimästä, joulusuklaat ovat huvenneet, lahjakirjat on luettu jo aikoja sitten... Arki, plääh. Tai ei tämä viikko vielä niin paha ole, lapsilla sentään vielä viikko lomaa jäljellä, ylihuomenna ystäville uudenvuoden viettoon ja perjantaina tokaluokkalainen täyttää yhdeksän. Miten se voi ollakin jo noin vanha?!

Töissä on ollut pari kirpeää, tähtikirkasta yötä. Alkavat olla käsillä ne minun kantiltani kamalimmat työyöt - inhoan pakkasta. Tai siis ei minulla varsinaisesti mitään pakkasta vastaan ole, mutta inhoan olla töissä kun on oikein kylmä, viimaisella lastauslaiturilla värjöttely on aivan karseaa. Ja lumipyryt ovat myös pahoja, sillä pelkään ihan oikeasti lumeen juuttumista... No, kevättä kohti mennään, ja minulla on enää kuukausi töitä ennen talvilomaa! Wuhuu!

Pakollinen Pörröpäivitys tähän väliin: Pörrölle näyttäisi putkahtavan pienet karvaiset pallit hännän alle, joten enää ei tarvitse arvuutella sukupuolta. Sille on myös ilmaantumassa raidat - iloinen yllätys, olen aina tykännyt raidallisista kissoista. Pörrö on edelleen sekopäinen riehuja, nyt se kyllä nukkuu selkäni takana tietokonetuolissa.

Tässä kai tärkeimmät tällä erää... Taidan valua alakertaan kahvinkeittoon. Hyvää viikkoa kaikille!