...tuli taas lehdet jaettua. Jostain syystä polvi kipeytyi jo ensimmäisessä kerrostalossa, joten 4-5 seuraavaa taloa etenin kerroksissa sellaista kummaa kyttyräselkäistä koikkaloikkaa ennen kuin sain polven kuntoon. Olin kuin Quasimodo kiipeämässä kellotorniinsa.

Ja kierroksen loputtua etsiskelin kissojen ja koirien kanssa Länsi-Savoja. Ne olivat myöhässä ja niiden piti tulla oikein taksikyydillä lastauslaiturille, mutta niitä ei siinä puoli kuuden jälkeen näkynyt joten soitin ensin jakelupäivystykseen, jossa niistä ei tiedetty mitään, ja sitten Länsi-Savon jakelupäivystykseen - seurasi savolaista venkoilua, sielläkään ei kukaan tuntunut olevan perillä Länkkäreiden kohtalosta. Lähdin kotiin nukkumaan. Herättyäni soitin meidän omaan postiin - lehdet olivat tulleet väärään paikkaan eli Siwaan. Jaan lehdet huomenna. Luterilainen työmoraalini täällä vingahtelee kauhuissaan, kun en ryntää jakamaan niitä kovan onnen Länkkäreitä jo tänään... olen laiska ja paatunut. Mutta päivystäjä oli sanonut, että ne saa jakaa huomenna, ja jos lähtisin nyt kierrokselle, minun pitäisi raahata pienimmäistä mukana, mies lähti jo töihin. Tää on niin tätä.

Päivän wuhuut: olen edelleen ihan innoissani, kun Obama voitti! Ja toinen wuhuu: tänään Mikkeliin keikalle soittokunnan kanssa! Siellä menee koko ilta mutta menköön, esiintymiset ovat parhaita! Hyvää loppuviikkoa kaikille!