Kirjaimellisesti - minulla ei ole tällä viikolla yhtään vapaapäivää. Vaan eipä tuo oikeastaan haittaa.

En ole bloggaillut pariin päivään, kun minulle ei ole tapahtunut mitään. Siis ei mitään! Ihan tavallista tallaamista vaan - ruoanlaittoa, kersojen kuskausta kerhoihin, illalla tovi telkkarin ääressä jne. Tai no olin sentään kamulla kahvilla maanantaina (olipa kivaa!) ja fysioterapiassa (sielläkin oli kivaa). Nukuin tänään koko aamupäivän, kun nuorimmainen oli kerhossa, ja näin tosi kummia unia joissa seikkaili koulutaksinkuljettajia, jehovantodistajia sekä järvestä löytynyt mutanttimustekala. Pitäisiköhän hakeutua terveyskeskuspsykologille.

Tänään kuskaan nuorempaa poikaa käsityökouluun. Illalla olisi ollut se Holst lähikaupungissa, mutta se jää väliin, kun ei saatu lapsenvahtia. Harmittaa, myönnetään, mutta turha sitä on surra kun asialle ei mitään voi. Jos leipoisinkin tänään korvapuusteja, ne yleensä auttavat kun joku asia ottaa aivoon...

Ja lopuksi kaunis kiitos Susikairan Akalle, sain häneltä sellaisen I love your Blog -prenikan (olette varmaan nähneet niitä). Oikeasti, kiitos! Ilostuin. Ja jaan samaista lätkää edelleen kaikille niille vakiokävijöille, jotka luette ja kommentoitte blogiani - tunnistatte kyllä itsenne! - joten olkaa hyvät, olette tärkeitä!

 Nyt tekemään jotain yleishyödyllistä. Erinomaista viikonjatkoa kaikille!