...mikä onkin varsin mukava juttu. Sain lehdet jaettua jo puoli kuuteen mennessä, ja aamu oli muutenkin kiva, kun oli sellainen leppeä ilma. Yhden postilaatikon luona säikähdin perusteellisesti, kun iso jänis ampaisi tiehensä ihan vierestä - sydän hakkasi tuhatta ja sataa vielä pitkään.

Evakkokirja sitten keskiviikkona julkaistiin kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti (puheita, kirjojen paljastaminen, täytekakkukahvit). Jee! Tälläsin tilaisuuteen ihan viimeisen päälle, minulla oli ihana musta mekko ja kauniit korvikset ja korkeakorkoiset saappaat. Ennen julkkareita käväisin kääntymässä eskarilaisen vanhempainillassa, jossa minua tuijotettiin vähän hitaasti kun keinahtelin paikalle juhlakamppeissani - vallankin kun vanhempainilta oli toimintapainotteinen, eli siellä kierrettiin ryhmissä rastilta rastille ja kaikki muut vanhemmat olivat pukeutuneet tilanteen mukaan... Heh.

Ai niin joo, huomio te jotka olette kiinnostuneet tilaamaan evakkotarinakirjan - pistäkäähän minulle sähköpostiosoitteenne, niin otan teihin yhteyttä.

Perjantaina myrskysi mahtavasti! Syysmyrskyt ovat ihan parhaita. Kävin perjantaiaamuna kylässä iäkkäällä pariskunnalla, johon tutustuin yhtä kyläkirjaa tehdessä. Syötiin ja kahviteltiin ja turistiin, mukava kyläreissu.

Lauantai alkoi kehnosti. Järsin aamupalaksi reikäleivän palaa, kun alaleuasta kuului yhtäkkiä kuvottava KRUNTS - paikka ja puoli hammasta irtosivat. Yäk yäk yäk!!! Inhoan hammasongelmia, varsinkin tuollaisia, suussa tuntuu kamalalta kun yksi hampaista on repaleinen raapiva kammotus. Tänä aamuna sitten soitin hammaslääkäriin, ja sain ajan marraskuun ensimmäiselle. Odotusajat ovat täällä pitkät (niin varmaan ovat muuallakin), ukolle sattui kesäkuussa samanlainen homma ja hän pääsee lääkärille tällä viikolla. Huoh.

Hammasjuttua lukuun ottamatta lauantai oli oikein kiva. Käytiin koko porukalla ruokakaupassa ja iltapäivällä anoppilassa kahvilla, ja minä ja mies käytiin pitkällä kävelylenkillä, jossa nähtiin hassu pikku orava - sellainen pieni oravanpoikanen pomppi tietä pitkin meitä vastaan ja huomasi meidät vasta ollessaan ihan kosketusetäisyydellä. Kurvasi sitten vauhdilla lauta-aidan raosta viereiselle pihalle piiloon. Ihana! Illalla ei tehty mitään ihmeellistä, oltiin vaan, tein ison satsin lihapullia ruoaksi ja luin Stephen Kingin novelleja ja illemmalla katsottiin vielä porukalla Up - kohti korkeuksia -elokuva. Mukava päivä.

Tällä viikolla käynnistyy harrastusrumba, ja huomenna minulla ja miehellä on 14. hääpäivä. Pyysin ukkoa tarjoamaan minulle lounaan grillikiskalla... ensi vuonna voisi juhlia vähän fiinimmin. Nyt katsomaan jälleen kerran Coronation Streetiä Areenasta, arkiaamujeni huvi on se. Ja hei, P&P, Ahku, Susis ja Viljonkka, kiitos kannustavista viesteistä! <3 Viljonkka, en edelleenkään löydä blogiisi, paas antain se osoite, jooko! Ja onnea opeopintoihin! :)