Edelliseen postaukseen ropisi roppakaupalla kommentteja (no okei, pari-kolme taisi olla omia). Kiitos, blogikamut!! Eilinen päihitti kommenttien määrässä jopa taannoisen Viivi Avellan -postaukseni... tänään täytyy muuten taas uskaltautua pahvi-Viivin emännöimään varastoon, pitää etsiä talvikenkiä ja -takkeja. Ehkä Viivi on aikansa kuluksi etsinyt ne minulle valmiiksi, saas nähdä.

Eilen aloin puoli yhden aikaan ihmetellä, missä kahdeltatoista koulusta päässyt tokaluokkalainen oikein luurasi, kunnes pääni päällä syttyi se kuvaannollinen energiansäästölamppu ja tajusin soittaa miehelle. Mies kertoikin, että poika oli käynyt ilmoittautumassa - oli mennyt koulun jälkeen käsityökeskukseen kutomaan keskentekoista mattoaan, joka onkin nyt kuulemma "kertaamista vaille valmis". Mitä ihmeen kertaamista? Onneksi mun kersat on käsityöihmisiä, itse en ole, kiitos ala-asteenaikaisen hirviökäsityönopettajan.

Tänään on suunnilleen miljoona asiaa tehtävänä, ja koska laiska töitään lukee, luettelen ne nyt tässä. Tänään pitää

-etsiä palautettavia kirjastonkirjoja ja viedä ne kirjastoon

-lähettää kaverille paketti

-hoitaa kummin velvollisuuksia

-hakea kirjakaupasta viuluvihko

-heiluttaa riistäjän ruoskaa eli saada vitosluokkalainen lukemaan enkunkokeeseen

-viedä tyttöjä kässäkouluun ja sieltä pois, kuskata vitosluokkalainen kokkikerhoon ja tokaluokkalainen partioon sekä mennä eskarilaisen kanssa viulutunnille opettelemaan jonkun ihme vipstaakin asentamista viuluun

-mennä fysioterapiaan

-varata eskarilaiselle hammastarkastus ja soittaa kilpirauhasasioissa terkkarille

-siivota kanihäkki

-tökkiä kukkasipuleita maahan

-tehdä kaikkea muuta kotiäitimäistä, kuten käydä kaupassa, laittaa sapuskaa, tiskata jne

Huh. Mitäs te muut teette tänään, kertokaahan! Reipasta päivää kaikille!