... and I like it! Tosin jo tunnin päästä täytyy rynnätä fysioterapiaan. Mies lähti äsken töihin ja vei mennessään pienimmäisen kerhoon, muut suoriutuivat taksille vajaa tunti sitten. Ja taas piti etsiä viime tingassa kamoja: vitosluokkalaisen kirjastokortti (käyvät siis äikäntunnilla kirjastossa), tokaluokkalaisen verkkarit (menevät suunnistamaan), eskarilaisen pipo (oli ryöminyt sohvan alle piiloon - pipo siis, ei eskarilainen). Selvisinpäs! Ja niin selvittiin eilisestä harrastuspäivästäkin - kokkikerholainen oli tehnyt marjapiirakkaa ja juustosarvia, partiolainen sai listan ensi lauantaina leirille otettavista tarvikkeista, viulunsoiton alkeet aloittava sai tuttavaperheeltä lainaan 1/4-viulun. Niin, ja taas täytyy ylpeillä esikoisen pianonsoittotaidoilla, hain hänet pianotunnilta ja kuuntelin korva ovessa miten hän soitti jotain nopeatempoista etydiä kuin vettä vaan. Esikoinen oli itsekin ihan onnessaan.

Ja tähän väliin selittelyä: ei meillä mitään tappotahtia ole noissa harrastusjutuissa, ne vaan jostain syystä ovat suurimmaksi osaksi kasaantuneet tiistaille. Osataan me löysäilläkin, yleensä viikonloput löhöillään ympäri taloa ja nautitaan olostamme kun ei ole minnekään kiire.

Susikairan Akka kyseli kotiloistamme. Tässä siis tietopläjäys Jabbasta, Nevillestä ja niiden rakkauden hedelmistä, eli vauvaetanoista jotka ovat nimeltään Mudkip, Whiskers, Hello Kitty (!) ja Hän-joka-jääköön-nimeämättä. Eli ihanat etanaisemme syövät kaikenlaisia kasviksia, mm. kurkkua, salaattia, omenaa ja tomaattia, kesällä niiden suurta herkkua ovat mansikat. Lisäksi ne syövät kalkkia, joka on hyväksi niiden kuorelle. Etanat ovat minun, sain ne synttärilahjaksi siskoltani. Olin jo pitkään toivonut äitienpäivälahjaksi etanoita, mutta sisko minulle ne agaatit sitten lahjoitti, kun täytin... hetki... 36. Etanat asuvat isossa muoviterraariossa, jonka pohjalla on turvetta. Akka kyseli miltä etanat tuntuvat kädessä - ne ovat aika painavia, niiden iho on nihkeänkylmä, ei kuitenkaan limainen, ja ne liikkuvat kädessä hyvin hitaasti ja tuijottavat tappisilmillään. Oikein kivoja, viihdyttäviä lemmikkejä, niiden verkkaista elämää on mukava seurata. Susikairan Akka, jos haluat etananpoikasen niin tule hakemaan vaan, kyllä noista poikasista sinullekin liikenee! :)

Kello käy, pitää kohta lähteä väänneltäväksi. Keskiviikkoa kaikille, kirjoittelemisiin!