Nyt on pakko fiilistellä! Olin eilen aivan mahtavalla keikalla, siis esiintymässä soittokunnan kanssa. Meillä oli konserttitanssiaiset keskellä korpea yhdellä nuorisoseurantalolla - ihanat puitteet, se talo oli uskomattoman söpö ja tunnelmallinen. Soitettiin ensin vähän konserttiohjelmistoa, ja sitten salin tuolit raivattiin pois ja tanssit alkoivat. Se tunnelma! Väkeä oli tupa täynnä, kaikki tanssivat hiki hatussa ja taputtivat ja hurrasivat joka biisin jälkeen. Ei humalaisia (tai no ehkä pari), paljon perheitä lasten kanssa, buffetissa kävi kuhina kun ihmiset ostivat pullakahveja ja ulkona soittajien makkaranpaistoon talkoohengessä nakitetut teinit paistoivat tanssikansalle makkaroita. Minäkin söin väliajalla yhden ("soittajille eka makkara ilmaiseksi") ja olipa hyvää vaikka yleensä en makkaraan koske pitkällä tikullakaan... Soitettiin valssia humppaa foksia jenkkaa tangoa ja välillä joku soittajista loikkasi lavalta tanssijoiden sekaan pyörähtelemään (en kuitenkaan minä kun ei minua kukaan hakenut, nyyh), ja tosiaan, fiilis oli ihan katossa. Väliajalla arvottiin palkintoja, ja väki hurrasi pikkutytölle joka voitti kassillisen karkkia. Rakastan tanssikeikkoja! Pääsisipä pian uudelleen.

Yöllä sitten ajelin uneliaan maalaismaiseman halki kotiin, jossa minua odotti vielä valveilla oleva ukko. Join lasin viiniä ja katsoin Midsomerin murhat nauhalta. Ja nyt minulla on kipeät käsivarret, kolme settiä soittoa tuntuu käsissä.

Esikoinen sai eilen tekstarin musaleirillä olleelta tytöltä. Nyt tekstailevat toisilleen ahkerasti, ja minun tekisi mieli lukea viestit esikoisen kännykästä... Karsea äiti. No en oikeasti kuitenkaan lue niitä.

Eilen tulin poikien kanssa isän luota. Oli kiva reissu kuten aina, kävin isälle kaupassa ja imuroin ja istuin iltaa siskon luona ja kävin poikien kanssa Keskisellä. Sekä isä että isän kissa olivat vanhentuneet sitten viime näkemän, mutta molemmat olivat hyväntuulisia ja iloisia. Hyvä juttu.

Ulkona on mahtava ilma. Taidan siirtyä terassille riippumattoon kirjan kanssa... Näkyillään! :)