Karvainen kaverimme Pörtsi täyttää tänään vuoden. Ja mehän juhlitaan! Kissa saa lahjaksi pikkupussin jotain kattien gurmeeruokaa, ja kahvipöydässä on tarjolla suklaahiiriä, vaahtokarkkirottia, hedelmäkaloja ym. teemaan sopivia irtokarkkeja, poppareita ja kultakaloja, niitä sellaisia kalanmallisia suolakeksejä. Pitäisi kai leipoa muffinssejakin, joihin tulee kuorrutuksella polkuanturankuva päälle, mutta voi olla etten saa aikaiseksi. Tenavat odottavat Pörrön synttäribileiden alkamista tohkeissaan. Päivemmällä sitten...

Sattui hauska juttu perjantaina: pidin soittotuntia täällä meillä, ja soitto-oppilas ihasteli: "Vooi, onko teille tulossa kissanpentuja?", kun Pörrö keinahteli ohi maha hyllyen. Kissahan siis on varsin tanakka, vaikka ulkoilee ja leikkii kovasti. "Se on leikattu kolli ja otetaas äskeinen etydi vielä tempossa", minä sanoin ja hätistelin huoneesta kersalaumaa, joka kikatti kippurassa oppilaan kommentille. Onhan se Pörrö tietysti tuhti kissa, mutta että pentuja... :)

Ulkona sataa urakalla! Täydellinen lomasää, oli ihana kääntää aamuyöllä kylkeä kun sade rummutti ikkunaan. Aah! Tänään taidetaan pysyä sisätiloissa, paitsi että illalla menen varmaan esikoisen kanssa elokuviin. Nyt blogikierrokselle ja sitten munien ja pekonin paistoon. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille jotka lukevat blogiani!