Terve taas! Taas... varmaan. En ole juuri ehtinyt postailla, kirjanteko vie kaiken ajan, ja sitä riemua riittää vielä ainakin kolme viikkoa. Huoh. Mutta hyvä siitä tulee kun vaan jaksaa keskittyneesti vääntää.

Kiitän Viljonkkaa, Reineä ja Leppistä myötätuntoisista mahatautikommenteista. Toivottavasti vältytte taudilta! Kuten tietysti muutkin lukijani. Täällä ollaan toivuttu, paitsi ekaluokkalainen, jolle nousi kuume viikonloppuna, ja on tämänkin päivän poissa koulusta, koska maha on sekaisin. Poloinen!

Mulla on uusi tukka! Kävin perjantaina parturissa, ja nyt minulla on aika lyhyt tumma tukka, joka vähän sojottaa sivuilta. Ja sellainen vino etutukka. Ihana! Tosi kivaa kun on lyhyet hiukset, tällä linjalla jatketaan. Entiseen ei ole paluuta - minullahan oli nuorempana polvitaipeisiin ulottuvat vaaleat hiukset, oikein kauniit kyllä, mutta kuutisen vuotta sitten kyllästyin niihin täysin ja leikkuutin pois. Enkä ole katunut.

Ja muuta kivaa... sain Khresteliltä Anna hyvän kiertää -paketin. Mahtava! Käykääs Khrestelin blogissa kurkkaamassa, se on se violetti paketti joka on täynnä pieniä ihanuuksia. Tässä osoite: www.khrestel.vuodatus.net . Ne korvikset ovat niin kauniit! Khrestelille jo intoilinkin, että kun tämä tällä hetkellä vääntämäni kirja loppuvuodesta julkaistaan, pistän julkkareihin nuo korvikset ja muistelen, kuinka ne ilahduttivat minua kun kirjanväkerrys oli pahimmillaan. Hii!

Kävin viime viikolla Tokmannilla, ja adoptoin pääsiäiskoristehyllystä pari orvonnäköistä noitaa. Noitakokoelmani kasvaa vaan! Oveni on aina avoin koristenoidille, tarjoan niille hyvän kodin, ja mahdollisuuden roikkua näkyvillä ympäri vuoden, ei vain pääsiäisenä ja Halloweenina...

Tämän viikon ohjelmaa: kirjapiirejä. Kotiseutuyhdistyksen kokous. Hautajaissoitto lauantaina (minut tilattiin soittamaan huilumusiikkia kirkkoon). Esikoisen kuskausta, bileet perjantaina toisella puolella pitäjää. Ja sitten siihen päälle kaikki harrastus- ja työjutut. Ja sunnuntaina käännetään kelloja! Ihan kiva viikko tulossa, toivottavasti teillekin, kamut! Kirjoittelemisiin!