Tätä olenkin jo odottanut! Illalla alkaa FST:llä uusintana Hill Street Blues, kaikkien poliisisarjojen isä, äiti ja isoäiti. <3 Loistavaa! Sitä tuli 80-luvulla tiiviisti seurattua siskon kanssa - istuttiin olkkarin pinkeällä nahkasohvalla ja katsottiin silmä kovana kuinka ihanan tunnusmusiikin soidessa poliisiauto kurvasi nurkan takaa takarenkaat sutien. Mike Postin tunnari on kyllä hieno. Ja jostain syystä juuri se alkunauha on jäänyt minulle ihan erityisesti mieleen. Entäs se henkilögalleria... vieläköhän sarja tuntuu yhtä hyvältä kuin silloin teininä? Tänäänhän se nähdään.

Minulla alkoi tänään kolmen päivän vapaa. Tuntuu ihan lomalta! Huomenna on viikkovapaa, ja töitten puutteesta kärsivä tuuraaja lupasi mielihyvin tehdä lauantain ja sunnuntain. Keskeytymättömät yöunet, täältä tullaan!

Illalla alkaa taas tenavien 4H-kerho. Tuo kylän koululla pidettävä kerho on kyllä tosi hyvä, meidän pojat ovat käyneet sitä jo vuosia ja tykkäävät. Siellä tehdään vaikka mitä hauskaa, askarrellaan, leivotaan ja tietysti leikitään porukalla. Ensi viikolla muut harrastukset alkavat pikkuhiljaa käynnistyä, taas se kuljetusrumba pyörähtää käyntiin... Mutta nyt tiskikonetta täyttämään. Torstaita!