Eilinen päivä meni kissanpentua ihastellessa. Haettiin kissa eilen puoliltapäivin - se miukui ja piipitti koko matkan kotiin, ja aluksi se näytti aika säikähtäneeltä hiippaillessaan nurkissa. Pikkuhiljaa se alkoi kesyyntyä - kävi hiekkalaatikollaan, löysi ruokakuppinsa, teurasti lasten iloksi pari tyhjää vessapaperirullaa ja ryömi kuljetuskoppaansa rauhoittumaan aina kun lasten hulina alkoi käydä hermoille. Yöllä se oli kömpinyt miehen jalkopäähän nukkumaan. Tänä aamuna se jo kehräsi ja puski meitä kaikkia. Se on meidän perheen joulutähti! Niin, ja koska me emme vieläkään tiedä onko se kolli vai narttu, lapset nimesivät sen Pörröksi - osuva nimi, koska se on niin pörröinen ja pehmeä. Ihana se on, kissoista parhain.

Kaksi yötä jouluun ja ulkona tuiskuttaa lunta! Tenavilla alkoi joululoma (eli heräsivät tänä aamuna jo ennen seitsemää, kouluaamuina ne saa kiskoa tukasta alakertaan puoli kahdeksalta että ehtivät taksiin), saavat olla vielä kaksi viikkoa joutilaina ennen kuin joutuvat taas koulunpenkille. Tai joutilaina ja joutilaina, nakitan ne siivoushommiin heti kun päivä valkenee. :)

Kävin eilen Kauneimmissa joululauluissa soittamassa, ja hyvin meni. Oli kyllä tunnelmallista!

Mitäs vielä... ei kai muuta. Taidan tehdä blogikierroksen ja mennä sitten joulupuuhiin, joten morjens ja tunnelmallista jouluviikkoa kaikille!