...on muuten hankalaa keksiä näitä otsikoita, välillä vallan ärsyttää kun niistä tulee aina niin puolivillaisia.

Olipa kiva aamu olla töissä, oli aika lämmintä mutta tuuli ihan mahdottomasti. Tykkäsin. Tuulee itse asiassa edelleenkin, kattopellit pitävät meteliä ja puut huojuvat hulluna. Kunnon lokakuinen keli!

Tulin juuri koululta oppilashuoltopalaverista, joka koski meidän vitosluokkalaista. Paikalla oli pari perhetyöntekijää kaupungista asti, puitiin meidän koululaisen pärjäämistä - hänellähän on siis se ADD, ja sen kanssa on joskus hankala hahmottaa maailmaa, etenkin kun on meluisaa ja paljon väkeä. Ja melua ja väenpaljoutta on aika vaikea välttää kouluelämässä... Tällä hetkellä asiat ovat mallillaan, ja on huojentavaa tietää että asioihin puututaan hanakasti jos jokin alkaa mennä pieleen. Toinen niistä perheneuvolan naisista sanoi, että on hyvä kun pojalla on aikuisia ympärillään ja poika huomaa, että aikuiset suhtautuvat ongelmiin tosissaan. Se että asioistaan voi kertoa helpottaa kyllä elämää - ymmärtäähän sen, että jos lapsi puhuisi huolistaan ja aikuinen sanoisi vaan, että yritähän nyt pärjätä, niin ei pian tekisi mieli kertoa murheistaan, kun niihin kerran suhtauduttaisiin välinpitämättömästi. Ääh, sekavaa jorinaa, mutta en nyt jaksa muuttaa tekstiä järkevämpään muotoon, eiköhän tästä olennainen välity - ja sainpahan purettua asian pois itseäni mietityttämästä.

Tänään on taas harrastuspäivä - ohjelmassa kuskausta ees taas. Halloweenkin lähestyy, eilen väkersin eskarilaisen kanssa kutsuja kemuihin, tyttö pyytää kymmenen kaveriaan meille nyyttäreihin ensi sunnuntaina. Ja sitä ennen perjantaina juhlitaan ystäväperheen kanssa... ensi viikollakin on parit pippalot, ja vieläpä varsinaisena Halloween-iltana: pojat saivat eilen kutsun "musa-Halloween-naamiaisiin", mahtaa olla ultimate partyt tiedossa. Tytöt puolestaan menevät samana iltana MLL:n järjestämään Halloween-juhlaan. Hauskaa haamuilua tiedossa!

Mutta nyt lämmittämään kanasoppaa, ja parin tunnin päästä on vuorossa tyttöjen vienti käsityökouluun ja minulla viimeinen fysioterapia... Tiistain jatkoa!