Nyt on maha täynnä pekonia ja kananmunia, joten jaksaa hyvin päivittää tätä blogia. :) Aurinko paistaa ja mies katosi terassille kirjan kanssa. Saatan liittyä seuraan, sain eilen Ennen routaa loppuun ja aloitin saman tien Harrisin Karamellikengät. Voi kun saisikin lukea silloin kun huvittaa (eli koko ajan) - perhe-elämä eli pienet lapset rajoittaa sitä harrastusta aika tehokkaasti. Eilen iltapäivälläkin heittäydyin sänkyyn kirjan kanssa, koska alkoi yllättäen sataa ja ukkostaa ihan mahdottomasti - mikä loistava sää lukea! Nautinto jäi lyhytaikaiseksi, koska jatkuvasti jollakin oli jotain asiaa. Ensin toinen pojista ryntäsi huoneeseen kännykkä kourassa, toinen Kaverikaksosista oli soittanut ja kysynyt milloin pojat voisivat tavata. Seuraavaksi oma kännykkäni soitti Potter-elokuvan tunnaria toisessa päässä taloa, puhelimeeni soitti naapurinrouvan lapsenlapsi, joka pyysi meidän tenavia sinne kylään. Kaksi lapsista vääntäytyi välittömästi sateenkestäviin vaatteisiin ja lähti juoksemaan kaatosateessa kohti naapuria. Näin miten naapurinpoika juoksi vattupusikon läpi heitä vastaan. Raahauduin takaisin kirjan pariin tällä kertaa vahingosta viisastuneena, siis kännykkä mukana, ja juuri kun ehdin päästä vauhtiin puhelin soi taas. Nyt anoi audienssia miehen sisko miesystävineen, kysyivät voivatko tulla kahville... Ihan kiva kun kävivät, oli hauskaa! Mutta seuraavalla kerralla kun minulle tarjoutuu tilaisuus lukea päiväsaikaan laitan kyllä kännykän äänettömälle.

Illalla saunoin urakalla ja istuin sitten ilta-auringossa laiturilla. Oli tosi leppoisaa, pääskyset sieppasivat veden pinnasta hyttysiä ja vastarannan mökkiläiset pitivät hillittyä älämölöä, ei mitenkään häiritsevää. Kun saatiin lapsilauma nukkumaan katsottiin vielä Bergmanin Kesä Monikan kanssa, jossa kirkasotsainen työläispoika ja raisu vihanneskaupan tyttö viettivät lemmenkesää saaristossa, ja kuinkas sitten kävikään - ja juotiin vähän punkkua. Hyvä lopetus kesäillalle.

Ensi viikko on yllättävän täysi. Parturia, treenejä, yksi kokous johon ei oikeastaan huvittaisi mennä, mahdollisesti elokuvareissu kaupunkiin ja loppuviikosta pieni matka miehen kanssa. Miehen siskot tulevat lapsenvahdeiksi, eli joudun siivoamaan täällä ihan hulluna ennen kuin heidät kehtaa tänne päästää. Tosi kiva.