Taas könnään koneella, vaikka tekemistä olisi vaikka kuinka... laiska. No okei, tämän jälkeen menen imuroimaan alakerran. Ihan varmasti menen.

Täällä on mukavan rauhallista (se on niin harvinaista, että siitä täytyy ihan erikseen mainita). Mies töissä, kuinkas muutenkaan, lapsilauma pelaa dominoa omilla (oudoilla) säännöillä, paitsi vanhempi tyttö, joka leikkii yläkerrassa jotain, joka kuuluu näin: "Tässä on kaksi ukkelia jotka on ritareita ja ne on myös veljeksiä ja vihaa toisiaan." Aha... Ritarit (pikkuiset muoviset gladiaattorit tms) on "lainattu" isoveljen huoneesta, täytyy muistuttaa tyttöä että palauttaa ne paikalleen. Muuten täällä on kohta täysimittainen ritaririita pystyssä.

Eilen täällä kävi miehen sisko miesystävineen, kaappasivat meidän tytöt mukaansa ja veivät ne 25 kilometrin päähän jonnekin luontokohteeseen retkelle. Sain tytöiltä innostuneen (ja sekavan) selostuksen paikasta, siellä oli mahtavia luolia ja kallioita joissa sai kiipeillä. Kuulosti ihan kiinnostavalta, voisin haluta sinne joskus itsekin. Oli mukava tempaus tädiltä, että otti tytöt mukaan, arvostan tuollaista. Minä tapoin sillä välin aikaa poikien kanssa (palloiltiin pihalla ja istuttiin sitten telkkarin ääressä), ja illalla sain olla pari tuntia yksin, kun mies vei porukan kirjastoon ja uimarannalle. Arvatkaa mitä tein ylhäisessä yksinäisyydessäni? Tietysti datasin kuin viimeistä päivää, söin karkkia ja viikkasin pyykkejä. Kivaa oli.

Nyt mars imuroimaan. Illalla telkkarista Saatana saapuu Moskovaan, ja jos vaikka jonkun kävelylenkin heittäis ennen sitä. Palailen.