Harmaata! Ulkona siis. Ihan kiva kököttää sisällä. Tänään pitää kyllä kuskailla tenavia tiistaiseen tapaan harrastuksiin - no tytöillä ei tänään ole soittotunteja, opettaja kipeänä.

Töissä on ollut tosi liukasta, eilen varsinkin. Mennä töpötin hi-taas-ti etten olisi mennyt nurin kerrostalojen jäisillä pihoilla - siitä viimevuotisesta kaatumisesta jäi näköjään jonkinlainen kammo, nykyään menee näin alkutalvella jonkin aikaa siihen kun säikyn ja jännitän jäisiä teitä ennen kuin totun. Se olkapään repeäminen sattui niin älyttömästi, että en halua kokea sitä uudestaan.

Lauantai oli siitä erikoinen työaamu, ettei mainoksia tullut ollenkaan. Niitä tuli vain yksi pieni nippu joka oli menossa johonkin syrjäkylälle... Seistiin päät yhdessä pällistelemässä laiturilla orpona nököttävää nippua, ja Mukava Työkaveri mutisi: "Tässä on pakko olla joku virhe..." - mutta muita mainosnippuja ei ikinä ilmaantunut jaettaviksi asti. Heh! Pienet ne on ilot meikäläiselläkin.

Se torstainen veteraanikeikka meni oikein mukavasti. Vanhuksille jaettiin ennen konsertin alkua pienet lasilliset konjakkia, ja sitten me soitettiin jotain humppia ja iskelmiä ja pari marssiakin tietysti ja yleisö tykkäsi. Jäi hyvä mieli.

Isänpäiväkin oli ja meni. Tein tenavien kanssa miehelle herkkuaamiaisen (paahtopaistivoileipiä ja kahvia ja koristellun sydänpiparin) ja mies sai tietysti pinon hellyttäviä isänpäiväkortteja, ja lisäksi ekaluokkalaiselta taulun ja koko perheeltä kirjan, pörrösukat ja suklaata. Ja päivemmällä mentiin isänpäivälounaalle isovanhempien kanssa. Onnistunut päivä.

Huomenna kolmasluokkalaisen henkiseksi tueksi sikainfluenssarokotukseen. Ja nyt lisää kahvia ja blogikierros! Oikein mukavaa tiistaita kaikille!