Ei varsinaisesti lempikuukauteni, mutta kiva silti - lämpimiä päiviä (toivottavasti!), uimaan kirmaavia lapsia, vuorosanojen opettelua laiturinnokassa. Mansikoita, herneitä, jätskiä. Näytelmäesityksiä. Ihan jees. Ja työyöt valoisia ja lämpöisiä, en valita.

Pidin vähän bloggaustaukoa (ei sillä että sitä kukaan olisi huomannut, en usko että minulla on lukijoita), vietin ihanan viikonlopun miehen kanssa Tukholmassa. Mentiin laivalla, ja mies oli varannut meille vähän paremman hytin, jossa kelpasi istuskella lipittämässä kuohuviiniä jne. Ja ruoka oli loistavaa! Tukholmassakin oli kiva pyöriä. Kotiväki pärjäsi sillä aikaa hienosti miehen siskojen hellässä huomassa. Kyllä irtiotot tekevät arjen ryydyttämälle äidille ihan älyttömän hyvää, sen kai tietää jokainen jonka elämä on päivästä toiseen, no, sitä yhtä ja samaa. Nyt taas jaksaa. Siis käydä töissä myös, lomani loppui tältä erää ja tänäkin aamuna sinkoilin sinne tänne lehtien kanssa. Oli upea utuinen aamu!

Tänään tyttöjen vienti kaverilleen muutaman kilometrin päähän ja käynti apteekissa, verenpainelääkkeet vähissä. Illalla taas näytelmäharjoitukset, tällä kertaa täydessä tällingissä. Minulla on ihan älytön määrä henkilökohtaista rekvisiittaa ja asuja, esitän näytelmässä erään yrityksen tosi tyhmää aulaemäntää (olen liian tollo sihteeriksi, joten ulkoisten avujen (!) vuoksi olen firman aulaemäntä), jolla on mm. muutama täysin älytön tanssinumero. Päiväni kuluvat siis varsinaisen kodinhoidon lisäksi itämaista ym. tanssia harjoitellessa sekä yllättävää kyllä pimpparautaa kilkuttaessa - siinä aiemmin mainitsemassani perinnekuvaelmassa säestän siis "pelimannimiestäni" pimpparaudalla. Meillä oli jo yhdet treenit ja kilkuttaminen oli yllättävän hankalaa! Minulla on hyvä rytmitaju mutta näköjään se ei yksin riitä... Kyllä täällä on kotiväki ihmeissään kun välillä äiti hakkaa pimpparautaa niin että kilinä käy ja välillä veivaa peilin edessä itämaista tanssia tai vääntää säälittävän näköisesti venäläisen rokin tahdissa. Toisaalta aika kummaa tämä meno on yleensäkin täällä...

Mutta nyt kahvinkeittoon! Kaunista heinäkuuta kaikille!