Oli vähän erikoinen tunne tulla sunnuntaina parin vapaan jälkeen töihin, ja huomata ettei avain sovi oveen. Olivat perjantaina vaihtaneet lukot... Ja guess what, mulla ei vieläkään ole avainta. Pistin aamulla tekstarin "avainhenkilölle", kaipa minäkin jossakin vaiheessa omani saan.

Töissä on muuten ollut ihan mukavaa. Aamut ovat jo valoisia ja lämpötila plussan puolella. Ja olen nähnyt ekat leskenlehdet ja paljon jäniksiä. Kevät! <3

Viimeiset jäät lähtivät meidän järvestä eilen. Rannassa uiskentelee kolme joutsenta. Ja sunnuntaina kävin kersojen kanssa tuossa lähimetsässä kivenheiton päässä, ja uskokaa tai älkää, me nähtiin peura! Siitä riitti tenavilla koulussakin kerrottavaa.

Tällä viikolla tapahtuu vaikka mitä. Huomenna esikoinen lähtee leirikouluun ja kotiutuu perjantaina, torstaina menen valmistelemaan yhtä kotiseutuyhdistyksen mininäyttelyä ja illalla kaahaan soittokunnan treeneihin, perjantaina menen vapun kunniaksi papakokeeseen - no heh, kutsu 40-vuotistarkastukseen tipahti postilaatikkoon viime viikolla. Ja sunnuntaina on näytelmäharjoitukset.

No jaa, laiska töitään luettelee. Menen kahville ja pyykkäämään. Tiistaita, toverit, jos satutte pistäytymään blogissani! :)