No nyt se vihdoinkin alkoi! Oli aamulla juhlava tunne kierroksen loppupuolella kun tiesi että loma häämöttää muutaman postilaatikon päässä... luvassa 21 yötä ilman aamuyöherätyksiä. Oon ihan fiiliksissä. :))

Eilisiltana oltiin käsityökoulun tapahtumassa. Aivan mahtavan hienoa! Käsityökoululaiset ovat syksyn mittaan näpertäneet paperista ja rautalangasta ja mistä lie erikokoisia ja -muotoisia lyhtyjä, joiden pohjalle laitettiin vähän hiekkaa ja kynttilät ja eilen ne laskettiin uiskentelemaan järveen. Oli aika maaginen näky, kun valtava määrä lyhtyjä lipui verkkaisesti pitkin tyyntä vedenpintaa - välillä ne tuuppivat ja törmäilivät, välillä joku aluksista upposi hitaasti järven pohjaan, jokunen lyhty roihahti palamaankin, ja sillalle tätä näytöstä katsomaan kerääntyi melkoinen joukko ihmisiä. Suurin osa oli käsityökoululaisten perheitä, mutta muitakin ilmaantui näkyä ihastelemaan. Kuu nousi taivaalle, väki hörppi kuumaa mehua, pikkulapset juoksentelivat, palokuntalaiset päivystivät vähän matkan päässä, ja kun tapahtuma alkoi lähestyä loppuaan palomiehet pelastivat loput lyhdyt vedestä ja sammuttivat ne. Upea ilta! Mutta oltiin kyllä aika jäässä kun kotiin päästiin, keittelin sitten kaakaota koko sakille ja keräännyttiin kylki kyljessä sohvalle katsomaan Pitkän Jussin majataloa DVD:ltä. 

Nyt taidan vääntäytyä alakertaan imuroimaan. Illalla juhlistan loman alkamista viinillä ja homejuustolla ja Woody Allen -elokuvalla. Hyvää viikonloppua kaikille tätä lukeville!