Mukava aamu, mutta kiireinen. Milloin minä oikein opin laittamaan kaiken valmiiksi edellisenä iltana? Minulla oli tänään tunti aikaa etsiä pojille kelvolliset vaatteet koulukuvaukseen (en kelpuuttanut poikien kaapista kaivamia kulahtaneita kamppeita), parsia yksi sukka, pakata vaihtovaatteet eskarilaiselle, setviä takkuja, kirjoittaa viestiä eskarilaisen reissuvihkoon, tekstailla vitosluokkalaisen opelle etana-asioissa - ja tietysti patistaa porukkaa syömään, peseytymään ja tietysti rynnistämään taksille. Ja vielä ehdin kaiken tämän! Nyt on kyllä ryhdistäydyttävä ja laitettava tästä lähtien kaikki jutut kuntoon hyvissä ajoin eikä viiden minuutin varoitusajalla... Varmaan.

Kamuttaja tuli poikansa kanssa aamukahville, joten viikko polkaistiin käyntiin sumpilla ja karpalokinuskijäätelöllä. Ja sain kamulta nimipäivälahjaksi ihanan lyhdyn! <3 Kiitos! Selvennys: lahja oli päivän myöhässä, nimeni ei siis ole Mauri, jonka nimipäivä taitaa allakan mukaan olla tänään.

Tästä tulee hyvä päivä, ei ole kiire minnekään. Poikien kaverikaksoset tulevat koulun jälkeen kylään, mutta eiköhän sekin vierailu mene omalla painollaan. Nyt ripustamaan pyykkiä ->

Ai niin, ensimmäinen lomaviikko alkoi. Ja kyllä, oli kiva nukkua! :)