...aurinko nimittäin, eikä edes tuule. Ihan kiva keli esikoisen pyöräillä kouluun. Pyöräilee sieltä tietysti kotiinkin, eli minun ei tarvitse hakea häntä soittotunnilta. Hyvä homma.

Ja tännehän kuuluu tänä aurinkoisena aamuna vaikka mitä! Ei mitään suuria juttuja, mutta pienuudessaan merkityksellisiä:

-Kolli pääsee palleistaan ensi viikon keskiviikkona. Ei raukka tiedä mitä sillä on edessä.

-Kun nyt kerran rupesin aikoja varaamaan, niin tilasin viisivuotiaalle neuvolan (synttärit olivat kyllä jo helmikuussa, mutta mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä...).

-Meidän soittokunnasta oli keskiaukeaman juttu lehdessä - ja iso kuva, jossa näytän kyllä taukilta mutta ei se mtn.

-Eilen näin parvellisen jotain ihme lintuja, niissä oli valkoista ja mustaa tai mitä lie harmaata ja niillä oli sellaiset jännät töyhdöt tai jotkut kiehkurat päässä. Hienoja! Perhana kun en tunne lintuja, tunnistaako teistä lukijoista näiden epämääräisten tuntomerkkien perusteella kukaan mitä ne mahtoivat olla? Yst. vast. tähän blogiin, kiitos...

Mitäs vielä... ei mitään. Tai no äsken soi puhelin, mutta siellä joku ukko soitti väärään numeroon. Konserttiin aikaa neljä päivää, taidan mennä tahkoamaan Vienankarjalaista rapsodiaa ja Jääkärin morsianta, eli morjens, kamut!