Kyllä lomalla vaan on kivaa, olen nauttinut ihan älyttömästi katkeamattomista yöunista. Varsinkin viime yönä oli erityisen ihanaa kääntää kolmen aikaan kylkeä, kun ulkona satoi ja tuuli repi kattopeltejä. Kaksi viikkoa nukkumista jäljellä, ja sitten... no sitten alan odotella talvilomaa. :)

Olin eilen keikalla, paikallinen marttayhdistys järjesti jokasyksyisen juhlan. Ei olisi yhtään huvittanut mennä, mutta meninpä kuitenkin kun kerran olin heikkona hetkenäni luvannut, ja soitin pari kansanlaulua. Hyvin soitin, ei siinä mitään, vaikka vedin ne ihan lonkalta - tuollaisia helppoja juttuja ei tarvitse etukäteen treenata. Soittokunnan keikat ovat ihan eri juttu, niihin saa aina harjoitella verenmaku suussa, koska stemmat ovat tosi hankalia.

Eilinen oli oikein mukava. Syötiin makaronilaatikkoa ja omenahyvettä, vitosluokkalainen soitti pianoa, lapset juoksivat ulkona lentelevien lehtien perässä, minä luin Leena Lehtolaista ja katsoin Indiana Jonesia, mies kävi tyttöjen kanssa vanhemmillaan kylässä jne. Mukava touhukas sunnuntai.

Ja nyt on kiva aloittaa uusi viikko, tenavillakin alkaa kohta syysloma... Ovat ne sitä jo odottaneetkin!