Ja minä istun koneella. No kohta menen ulos nautiskelemaan! Mies jo terassilla istuukin lukemassa, sai sentään kunnon kelit viimeisiksi lomapäiviksi. Lapsilla on kaveri kylässä, juoksevat ympäri pihaa.

Viikonloppuna oli kolme näytelmäesitystä ja hyvin meni, yleisöä riitti joka näytökseen ja tuntuivat tykkäävän. Oli taas ihan hillitöntä, naurettiin hysteerisesti takahuoneissa joita olikin moneen lähtöön, olihan niitä esityksiäkin kolmessa paikassa. Perjantai-illan esitys oli paikallisella kesähotellilla, siellä värjöteltiin sermin takana sadekuurojen pieksettävänä. Lauantai meni naapurikunnassa yhden kylän kesäjuhlissa, siellä saatiin olla laskettelukeskuksen monovarastossa. Oli tilavaa ja limsaa saatiin juoda mielin määrin :). Sunnuntain esitys oli oman kunnan yhdellä kylällä, siellä kökötettiin kylki kyljessä pikku huvimajassa odottamassa vuoroamme astua näyttämölle, siis viettävälle nurmikentälle. Siellä oli ehkä paras tunnelma ja vastaanottavaisin yleisö, ja meitä ruokittiin herkullisella sopalla. Perheenikin oli katsomassa ja pääsi myös soppakattilan ääreen. Kiva sunnuntai, vaikka satelikin.

Mitäs muuta on tapahtunut...? Ei kai kummempia. Kaverini oli neljän lapsensa kanssa maanantaina aamukahvilla, ja iltapäivällä tuli nuorimmaisemme kummitäti, leivottiin Hildegard Bingeniläisen (meniköhän oikein?) hermopipareita. Niistä tuli ihan kelvollisia. Eilinen vietettiin kaupungissa, tehtiin täsmäiskuja vaatekauppoihin ja ostettiin kouluvaatteita ja kenkiä, porukka on taas venähtänyt pituutta kesän mittaan. Oltiin aika pitkään eläinkaupassa ihailemassa käärmeitä ja sammakoita ja rottia ja hamstereita, mukaan tarttui muutama litra turvetta meidän etanoille.

Aargh, nyt tuo tenavalauma rynni tänne yläkertaan leikkimään jotain kummaa meluisaa leikkiä nimeltä limaklöntti, jonkinlaista hippajuttua. Pakenen pannarintekoon. Palailen!