Kylläpä ulkona sateleekin! Mukava istua sisällä.

Olin eilen soittokunnassa ja oli aivan karmeat harjoitukset. Soitettiin tosi huonosti - no okei, kesäterä jne, mutta silti. Ihan kuin olisi kahlannut kainaloita myöten jossain liisterissä, happi oli loppua ja ansatsi petti jo puolivälissä harkkoja. Hö. Soitettiin mm. Punaista shampanjaa. Inhoan sitä -  tulee mieleen lauma kännisiä teekkareita silliaamiaisen kimpussa.

Lehdet olivat taas tänä aamuna myöhässä... Mutta sain pussillisen vastapaistettuja munkkeja ja halauksen yhdeltä asiakkaalta, vanhalta rouvalta. Munkit odottavat syöjäänsä keittiössä, siellä on jokaiselle yksi. En antanut tenavien ahmia niitä aamupalaksi, saavat omansa koulun jälkeen. Itse taidan keittää kohta puuroa ja juoda munkkikahvit päälle...

Luin eilen Tytön joka leikki tulella loppuun. Olipa hyvä! Ja sain kolmannen Larssonin käsiini jo eilen, kirjastosta ilmoittivat että se oli rantautunut palautustiskille, josta mies sen sitten töistä tullessaan kävi hakemassa. Lupaava viikonloppu tiedossa kun ei ole mitään ohjelmaa, luen vain kirjaa ja otan rennosti! Nyt puuronkeittoon - viikonloppua, kaverit!