...ja se on tietysti mukava asia. Tykkään kovasti pääsiäisestä, melkein kuin joulu, mutta ilman stressiä! Lekottelua ja yhdessäoloa, ja kaksi ylimääräistä vapaapäivää töistä. Meidän perheessä ei pääsiäisenä olla ns. perimmäisten asioiden äärellä, vaan meille pääsiäinen on pupuja, tipuja, noitia, hyvää ruokaa, suklaata ja löhöilyä. Mahtavaa!

Eilen kahviteltiin vieraiden kanssa ja oli mukavaa, esikoinen sai lisää kivoja lahjoja. Tänään tokaluokkalainen menee suoraan koulusta luokkakaverilleen, eskarilainen menee illalla yhden eskaritytön synttäreille. Ja minä ajattelin leipoa pitkästä aikaa pullaa. Huomenna on muuten vapaapäivä, oi onnea.

Aika tylsä raportti tästä tuli, mutta nyt ei oikein ajatus kulje... Olin aamulla töissä, ja pistin vajaa puoli tuntia sitten porukkaa koulutielle. Ja olipa taas aamu! Tokaluokkalaiselle kelpasivat vasta kolmannet tarjotut housut (ja niissäkin oli minusta ihan liian lyhyet lahkeet, poika on laiha luikku ja jos housuissa on tarpeeksi pituutta ne ovat pudota päältä, kun taas vyötäröltä sopivat housut ovat lahkeista lyhyet) ja tyttökin kelpuutti vasta toisen tarjotun paidan. Ehtivät kuitenkin hyvin kouluauton kyytiin.

Ulkona satelee lunta. Taidan sytyttää kynttilän ja miettiä päivän työt valmiiksi... Hyvää alkanutta viikkoa!