No en ole. Nuohooja tulee tunnin päästä rassaamaan olkkarin uunin ja keittiön puuhellan, ja pitäisi varmaan raivata se puuhellan päällinen ennen sitä - siinä taitaa olla ainakin eskarilaisen viulu, vitosluokkalaisen koulukirjoja ja Halloween-koristeita. Vielähän tässä ehtii...

Oli taas kerrassaan karsea työaamu. Lehdet myöhässä, satoi taivaan täydeltä, ja oli niin pimeää ja tuhruista että ei nähnyt autoakaan peruuttaa kuin korvakuulolta - auto oli aivan huurussa sisältä ja ulkoa. Nyt on kyllä kiva istua sisällä kaikessa rauhassa!

Eilen taas töräyteltiin soittokunnassa marsseja oikein urakalla, meillä on ensi torstaina keikka veteraanien kuntoutuskeskuksessa. Käydään siellä syksyin keväin, ja vastaanotto on aina lämmin. Kiva reissu siis tiedossa.

Mitäs vielä... tenavilla oli ollut eilen 4H-kerhossa lautapeli-ilta, ja eskarilainen oli onnessaan kun oli voittanut Twisterissä kokonaista kolme kertaa! Heh. Pitäisiköhän se hommata meillekin... olisi hauska kokeilla vieläkö näin wanha taipuu sellaista pelaamaan. Voisihan sitä jouluksi harkita.

Herranjestas, olin ihan unohtaa - Reinavate, älykäs ja ansioitunut bloginpitäjä, on muistanut minua sellaisella enkelipystillä. Kiitän ja kumarran ja olen otettu, tänks Reine!

Nyt pitää kyllä mennä tyhjentämään se uuninpäällinen... kohta on neljävuotias ihmeissään kun tänne tulee nokinen ukko joka ensi töikseen kiipeää katolle. Koira sekosi aina nuohoojan nähdessään, sen mielestä kyseinen mies oli tosi huolestuttava tapaus. Nuohooja kyllä ymmärsi, koiraihminen kun on itsekin.

Se on sitten lokakuun viimeinen. Hyvää Halloweenia sitä viettäville, tai millä nimellä tätä päivää kutsuttekin.