Varsinkin kun ei tarvinnut olla yöllä töissä. Kyllä tuli vapaapäivä hyvään saumaan - yöllä oli ollut raju sade- ja ukkoskuuro, ja lehtien lisäksi jaettavana oli ollut paksu Biltema-kuvasto. Ja Hesarin kuukausiliitteet. Huh. Ja minä nukuin kuin tukki, koko perhe heräsi siihen ukkoskuuroon mutta en minä vaan.

Eilinen keskussairaalareissu oli kiva. Pojalla kaikki kunnossa, sydänvika on niin lievä että seuraavan kerran mennään kontrolliin vasta alkuvuodesta 2010. Lääkäri oli oikein mukava, jaksoi selittää juurta jaksaen asiat pojalle, näytti sellaisesta sydämen pienoismallista missä vika piilee jne. Ja kyseli harrastuksista - poika vastasi harrastavansa "partioo, neljähookerhoo, kässäkouluu ja puissa kiipeilyä". Lääkärikäynnin jälkeen mentiin kaupungille pyörimään ja käytiin Raxissa syömässä... Ei hullumpi reissu. 

Illalla minulle tuli soitto-oppilas. Soitettiin hiki päässä duettoja tunnin verran ja oltiin molemmat tyytyväisiä, pitkä harjoitustauko ei ollut tehnyt oppilaan soittamiselle hallaa. En siis sen olkapäävamman takia pystynyt soittamaan huilua kuukausiin, enkä siis opettamaankaan. Mutta nyt kaikki on back to normal, ja se on hyvä se.

Joopa. Jos menisi jälleen kerran kahvinkeittoon, ja kävisi sitten kaupassa... tästä se lauantai taas käynnistyy. Mukavaa viikonloppua kaikille tänne blogiini eksyville!