Kukkuluu haastoi minut blogissaan listaamaan ensinnäkin viisi omituisuuttani ja sitten vastaamaan My Favourite Things -haasteeseen. Haastan puolestani jokaisen kiinnostuneen, joka ei ole näihin meemeihin vielä blogissaan vastannut...

Eli ensiksi: Viisi omituisuuttani

1) Kuolleet eläimet kiehtovat minua. Olen joskus nuorempana täyttänyt eläimiä, pitäisi kyllä mennä verestämään taitojaan johonkin kurssille.

2) Tykkään aamuista. On kiva herätä uuteen päivään ja odottaa mitä mielenkiintoista se tuo tullessaan. Aivan erityisen paljon pidän maanantaiaamuista.

3) En kestä perhekahviloita enkä muskareita. En vaan kestä.

4) Tykkään ihan aidosti Disney Channelin ns. näytellyistä sarjoista - Hannah Montanasta, Zackistä ja Codysta, Waverly Placen velhoista... Ja High School Musicaleista. Niitä on kauhean mukava katsoa telkkarista lasten kanssa.

5) Syön suruuni lanttulaatikkoa. Kun meidän koira kuoli vuosi sitten, elin viikon lanttulaatikolla.

Oliko riittävän omituista? Sitten My Favourite Things:

Viisi asiaa pakastimessani: Kylmäpakkaus, lihaa, vokkivihanneksia, marjoja, verimatoja.

Viisi asiaa vaatekomerossani: En rupea erittelemään, sieltähän löytyy vaikka mitä joulukorttitarpeista pillimehuihin. Siis ihan oikeasti.

Viisi asiaa autossani: Jääraappa, sokerittomia pastilleja aamuyön tunteina naposteltaviksi, työhanskat, pehmoavaruusolio, jotain autoon liittyviä papereita.

Viisi asiaa käsilaukussani: Se ei ole käsilaukku vaan iso Nightmare before Christmas -reppu... Lompsa, kännykkä, kynä, muistivihko, särkylääkettä.

 

Että näin. Ja nyt päivän tekstiin, josta ei tosin taida tulla kovin pitkä, tänne kun ei kuulu juuri mitään uutta. Eskarilaisen pää parani mutta vastavuoroisesti maha tuli kipeäksi, joten hän on ainakin tämän päivän saikulla ja vessanpöntön välittömässä läheisyydessä. Tokaluokkalainen oli eilen partiotaitokisoissa, olivat menneet kirkonkylää ristiin rastiin ja suorittaneet jotain tehtäviä, ja kivaa oli ollut, kuinkas muutenkaan. Vitosluokkalainen oli tehnyt kokkikerhossa kreikkalaista salaattia ja lättyjä, nam.

Nyt täällä ei ole muita kuin eskarilainen ja minä, pienimmäinenkin lähti kerhoonsa. Iltapäivällä tokaluokkalainen menee kässäkouluun, illalla vitosluokkalainen pänttää historiankokeeseen ja minä opetan huiluoppilasta... Tavallinen keskiviikko siis tiedossa.

Nyt menen passaamaan eskarilaista. Näkyillään!