...sanoi tokaluokkalainen minulle myötätuntoisesti, kun raahasin siivousvälineitä ympäri kämppää maanisen matoraivon kourissa. Nyt aletaan olla voiton puolella. Sen kunniaksi palkitsen itseni lähtemällä lauantaina ihan itsekseni kaupunkiin ostelemaan ystävänpäivähömppää, synttärilahjoja tytöille ja vaatteita pojille - näyttävät venyvän pituutta ihan silmissä. Ja käyn syömässä aivan rauhassa! Olen käynyt viimeksi kaupungissa viime kesänä, ja silloinkin koko kersalauma oli mukana. Minusta tulee tällä menolla pieni kummallinen mökissään kököttävä kissaansa paijaava akkeli, joka liikkuu vain öisin... Eikun hetkinen, minähän olen jo sellainen, tuntomerkit ainakin täsmäävät. :)

Madoista huolimatta viikko on ollut ihan mallikas. Tein kaupat 1/4-viulusta (huhuu, kamuttaja, joko sen saa tulla hakemaan?), varmistin tyttöjen synttäriyllärin - meille tulee yksi ponityttö äitinsä kanssa pitämään talutusratsastusta synttärivieraille. En tietenkään saanut tätä huippujuttua pidettyä salassa, vaan paljastin sen meidän tytöille, jotka olivat odotetusti onnesta soikeina...  toivottavasti juhlapäivänä ei ole kova pakkanen, että saadaan poni paikalle.

Tiistaina palloilin Tokmannilla, ja tein tosi löydön. Siellä oli lautapelitarjous, ostin kaksi peliä joiden hinta oli ennen melkein neljä kymppiä kappaleelta ja nyt kympin kipale - sain siis Pirates of the Caribbean -pelin ja Cluedon pilkkahintaan. Niissä on mukana DVD:t (jotain interaktiivista säätämistä) - taitaa mennä viikonloppu lautapelejä pelatessa. Täytyy välillä varmaan ajaa terveet perheenjäsenet ulkoilemaan ettei mene pelkäksi pelaamiseksi... Saa nähdä montako tervettä taloudesta viikonloppuna löytyy, tällä hetkellä talossa on yksi potilas, tokaluokkalainen, joka makaa kuumeisena sohvanpohjalla kissan kanssa. Toivottavasti tämä tauti ei ole sitä täälläpäin liikkuvaa sorttia, joka kestää pari viikkoa - siinä kuume sahaa ees taas ja vie sairastuneelta voimat ihan totaalisesti.

Tänään soittokuntaan. Ja huomenna viimeinen työpäivä ennen talvilomaa! Juhlan paikka!

Potilas kähisee jotain alakerrassa, pitää mennä hoivaamaan. Torstaita!