Jep, kotiuduttiin eilisistä juoksukisoista yhden pronssimitalin kanssa - tokaluokkalainen sen sai juostuaan matkansa tukka hulmuten. Poikaa päätä pidempi karpaasi nappasi hopeaa ja pojan pieni mutta ilmeisen vikkelä luokkakaveri kultaa. Meidän tytöt eivät mitaleille juosseet, vaan eivätpä nuo tuosta pahastuneet, hauskaa tuntui olevan. Mutta se sää! Heti kilpailujen alettua tuli aivan tajuton ukkos- ja raekuuro joka sai porukan juoksemaan kiljuen suojaan, ja hetken ihmettelyn jälkeen kisat siirrettiin liikuntahalliin. Ja sieltä hetken päästä takaisin kentälle kun sade lakkasi. Melkoista säätämistä sinne tänne, mutta saatiinhan ne kilpailut kuitenkin kunnialla päätökseen.

Tänään vitosluokkalainen purkaa luokkansa kanssa jotain hissanesitelmiä ja katsovat sitten jonkun elokuvan. Tokaluokkalainen ja eskarilainen lähtevät retkelle, eri suuntiin tosin. Viimeinen kouluviikko on varsinaista ajantappoa, mutta varmaan aika kivaakin kun ei enää tarvitse puurtaa...

Reine, joko löysit tietoa triffideistä? En pääse kommentoimaan blogiisi, nippanappa ehdin nykyään lukea postauksesi kun kone läväyttää ruudun täyteen erroria, ja kommentoiminen ei onnistu. Vika on varmaan meidän koneessa, se kun on viime aikoina konstaillut urakalla. Ärsytys!!

Aamukahville! Palailen. Mukavaa viikkoa kaikille jotka vaivautuvat blogiini! :)