...tosin kyllä tällekin päivälle tekemistä riittää. Laitoin sentään äsken tiskikoneen pyörimään, pyykkihuolto voisi olla ohjelmassa seuraavaksi.

Mukava viikonloppu takana, vitosluokkalainen oli leirillä ja kotiutui hetki sitten. On aika kalpea ja väsyneen oloinen, saa nähdä onko eskarilaisen toissaviikkoinen tauti käymässä seuraavan perheenjäsenen kimppuun. Leirillä oli kuulemma ollut kivaa ja uusia kavereitakin oli saatu, joten hyvä niin.

Eilen tosiaan kävin nakkaamassa vitosluokkalaisen leirikeskukseen ja menin sitten syöttämään viikonloppureissussa olevan kaverin kollia. Valtava elukka, iso kuin ilves - meidän kissa on suunnilleen sen pään kokoinen. Kissa oli mielissään kun sai seuraa, istuin sohvalla kissa sylissä pitkän tovin. Kaveri oli kutonut minulle marjapuuronväriset säärystimet kissanhoitopalkaksi, ihanat!

Muu perhe oli sillä välin mennyt mummolaan, ja sinne minäkin suuntasin. Lapset leikkivät hangessa pitkän aikaa, ja kastuivat niin läpimäriksi, että sauna piti laittaa lämpiämään vaatteiden kuivaamista varten. Miehen siskokin oli tullut kylään, häntäkin oli mukava nähdä pitkästä aikaa.

Illalla katsottiin telkasta, kun suomalaiset loistivat taitoluistelussa, ja tokaluokkalaisen kanssa tuijotin Amerikan gladiaattoreita, se kun on pojan mielestä tosi hyvä ohjelma... :)

Tänä aamuna olin töissä, ja oli ihan normaalia. Näin vain yhden ihmisen, naisen jolla oli virkku villakoira narun päässä ja väsynyt naama. Vaihdettiin hyvät huomenet.

Viisi aamua talvilomaan!! Nyt blogikierrokselle. ->