Taas on joku mikäliepöpö löytänyt tiensä meille. Eskarilaiselle nousi eilenillalla kuume, ja sitä riittää edelleen. Tuolla se potilasparka nyt makoilee sohvalla kissa kainalossa katsomassa lastenohjelmia... Mielenkiinnolla odotan kuka seuraavaksi sairastuu, veikkaan nelivuotiasta.

Eilen oli tokaluokkalaisen synttäribileet. Hyvin meni! Kymmenen kaveria oli kutsuttu ja seitsemän ilmaantui paikalle, pihalla laskivat mäkeä ja olivat lumisotaa ja sisällä sitten söivät jätskiannoksia ynnä muita herkkuja ja olivat suorastaan yllättävän rauhallisesti. Päivänsankari sai kivoja lahjoja ja oli onnessaan. Kaikenkaikkiaan oikein mukavat juhlat! (Ja onneksi ne ovat ohi...) Seuraavaksi juhlitaankin sitten helmikuussa, kun on tyttöjen synttärit.

Jaahas, se olisi sitten maanantai taas - ja harrastusrumba pyörähtää käyntiin oikein kunnolla. No tänään ei taida muilla olla menoa kuin miehellä, joka menee illalla pelaamaan sählyä.

Ulkona tuulee ja satelee, oikeastaan aika kiva keli kun ei tarvitse mennä minnekään. Mihin pääsisinkään, kun täällä on yksi kappale kipeitä tyttöjä hoidettavana ja mies vei kovia kokeneen autoni korjaamolle - öljynvaihtoa ja puskurin korjausta... Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, älkääkä kaatuilko, siellä on meinaan liukasta. :)