Tätä kappaletta tahkottiin eilen soittokunnan harjoituksissa oikein urakalla. Juhlakonsertti on reilun kolmen kuukauden päästä ja esityskappaleet on lyöty lukkoon, edessä on siis tiukkaa treeniä joka torstai. Mahtavaa! Soitettiin myös Vain kotka lentää aurinkoon -biisiä, johon meidän kapellimestari oli tehnyt oikein toimivan sovituksen kolmelle huilulle. Päästiin solisteiksi, muu pumppu säesti. Hyvät harjoitukset, ei voi muuta sanoa.

Sieltä terveyskeskuksestakin sitten soitettiin. Kilpirauhasarvoni edelleen päin mäntyä, joku arvo jonka pitäisi olla matalalla jatkaa vaan nousuaan. Jo on outoa. Lääkitystä lisättiin taas, toivottavasti tehoaa.

Nelivuotias pääsi eilen ihan yksin kaverisynttäreille - lähti sinne posket jännityksestä rusottaen ja palasi tohkeissaan puristaen kädessään pakastepussia, jossa oli kynä, söpö kumi, kiskiskarkki, pari hauskaa klemmaria ja karkkiaski - synttärisankarin äiti väkertää aina vieraille kivoja kaverilahjoja, ollaan päästy niistä aiemminkin osallisiksi. Koko viikko on yhtä synttäriä, huomenna pojat menevät kaverikaksosten synttäreille ja sunnuntaina tänne kerääntyy lauma tokaluokkalaisia. Huu...

Jaaha, jospa lähtisi lampsimaan lumisateeseen, postinjakaja on varmaan jo käynyt laatikolla kääntymässä. Viikonloppua!